Πυρκαγιά σε σπίτι στο Μενίδι: Νεκρός ηλικιωμένος
Την πυρκαγιά την είχε σβήσει ο γιος του

Φωτιά ξέσπασε σε σπίτι στο Μενίδι σήμερα το πρωί (22/01), με πληροφορίες να κάνουν λόγο για έναν νεκρό άνδρα που εντοπίστηκε εντός της κατοικίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του flash.gr, η Πυροσβεστική ενημερώθηκε στις 08:45 το πρωί για φωτιά που είχε ξεσπάσει σε μονοκατοικία επί της οδού Πίστεως στο Μενίδι.

Στο σημείο έσπευσαν δύο οχήματα του Π.Σ. με 6 πυροσβέστες, με την πυρκαγιά να έχει ήδη κατασβεστεί από τον γιό του.

Δυστυχώς, όμως, μέσα στο σπίτι εντοπίστηκε ένας ηλικιωμένος άνδρας, χωρίς τις αισθήσεις του, ο οποίος έφερε εγκαύματα από την πυρκαγιά.

Άγνωστο παραμένει ακόμα αν ο άνδρας απανθρακώθηκε ή αν πέθανε από άλλα αίτια, όπως αναπνευστικά προβλήματα.

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Βγήκαν οι προκηρύξεις εκπαιδευτικών - Όλα τα κριτήρια

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Εκπαιδευτικοί σε αιμοδοσία
Εκπαιδευτικοί - Δημόσιοι υπάλληλοι: Τι προβλέπει η νομοθεσία για την άδεια αιμοδοσίας
Έως έξι αιμοληψίες ή παροχές αιμοπεταλίων τον χρόνο – Τι προβλέπει η νομοθεσία και ποιες είναι οι προϋποθέσεις
Εκπαιδευτικοί - Δημόσιοι υπάλληλοι: Τι προβλέπει η νομοθεσία για την άδεια αιμοδοσίας
ΑΣΕΠ
Προκηρύξεις εκπαιδευτικών ΑΣΕΠ 2026: Πώς συγκεντρώνονται τα μόρια;
Συνολικά, 17 διαφορετικά κριτήρια καθορίζουν τη βαθμολογία κάθε υποψηφίου, επηρεάζοντας άμεσα τη σειρά κατάταξης στους πίνακες.
Προκηρύξεις εκπαιδευτικών ΑΣΕΠ 2026: Πώς συγκεντρώνονται τα μόρια;
δάσκαλοι
Εκπαιδευτικοί δύο ταχυτήτων: Η αδικία στην εξαγορά πλασματικού χρόνου ζητά άμεση αποκατάσταση
Εκπαιδευτικοί με ίδια χρόνια υπηρεσίας και ίδιες προϋποθέσεις, καλούνται να πληρώσουν εντελώς διαφορετικά ποσά για το ίδιο δικαίωμα.
Εκπαιδευτικοί δύο ταχυτήτων: Η αδικία στην εξαγορά πλασματικού χρόνου ζητά άμεση αποκατάσταση