Πυρκαγιά σε σπίτι στο Μενίδι: Νεκρός ηλικιωμένος
Την πυρκαγιά την είχε σβήσει ο γιος του

Φωτιά ξέσπασε σε σπίτι στο Μενίδι σήμερα το πρωί (22/01), με πληροφορίες να κάνουν λόγο για έναν νεκρό άνδρα που εντοπίστηκε εντός της κατοικίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του flash.gr, η Πυροσβεστική ενημερώθηκε στις 08:45 το πρωί για φωτιά που είχε ξεσπάσει σε μονοκατοικία επί της οδού Πίστεως στο Μενίδι.

Στο σημείο έσπευσαν δύο οχήματα του Π.Σ. με 6 πυροσβέστες, με την πυρκαγιά να έχει ήδη κατασβεστεί από τον γιό του.

Δυστυχώς, όμως, μέσα στο σπίτι εντοπίστηκε ένας ηλικιωμένος άνδρας, χωρίς τις αισθήσεις του, ο οποίος έφερε εγκαύματα από την πυρκαγιά.

Άγνωστο παραμένει ακόμα αν ο άνδρας απανθρακώθηκε ή αν πέθανε από άλλα αίτια, όπως αναπνευστικά προβλήματα.

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Συναγερμός ΕΦΕΤ: Ανάκληση σε πασίγνωστη φέτας λόγω Λιστέριας

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Βγήκαν οι προκηρύξεις εκπαιδευτικών - Όλα τα κριτήρια

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ζεστη
Ελ Νίνιο: Το 2027 μπορεί να γίνει η πιο ζεστή χρονιά στην ιστορία – Ο πλανήτης μπροστά σε νέο κλιματικό συναγερμό
Η Ελλάδα ήδη βιώνει καλοκαίρια με μεγαλύτερη διάρκεια, υψηλότερες θερμοκρασίες και συχνότερες περιόδους ακραίου κινδύνου πυρκαγιάς.
Ελ Νίνιο: Το 2027 μπορεί να γίνει η πιο ζεστή χρονιά στην ιστορία – Ο πλανήτης μπροστά σε νέο κλιματικό συναγερμό