Ένα αδιανόητο περιστατικό σημειώθηκε στην Πάτρα, καθώς δύο μαθητές έκλεψαν μηχανή και καταγράφηκαν από κάμερα ασφαλείας της περιοχής την στιγμή που την μεταφέρουν.
Συγκεκριμένα, πρόκειται για δύο παιδιά περίπου 10 ετών που τα ξημερώματα έκλεψαν και έσυραν μηχανή μέχρι το σπίτι τους, όπως φαίνεται και στο βίντεο ντοκουμέντο του flamis.gr.
Σύμφωνα με καταγγελία που έγινε προ ημερών, τα ίδια παιδιά επιχείρησαν να κλέψουν μία βέσπα που ήταν σταθμευμένη κοντά στο γήπεδο των Προσφυγικών.
Αξίζει να σημειωθεί πως σε αυτή την συνοικία πραγματοποιούν ακόμη και διαρρήξεις καταστημάτων ή σπιτιών και δεν διστάζουν να επιτεθούν κυρίως σε ηλικιωμένα άτομα, σπρώχνοντάς τα ή και δαγκώνοντάς τα για να πετύχουν τον στόχο τους, αναφέρει το τοπικό Μέσο.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Αλλάζουν όλα στους μισθούς λόγω ΑΜΚΑ: Ποιες ηλικίες θα δουν αυξήσεις
«Έβλεπα τον γιο μου να καταρρέει και δεν ήξερα το γιατί»: Η μάχη μιας εκπαιδευτικού με τη δυσλεξία
Πώς τα χρήματά σας «φεύγουν» αθόρυβα από τον τραπεζικό σας λογαριασμό
Σπίτι με 50 ευρώ το μήνα για δημόσιους υπαλλήλους: Το νέο πρόγραμμα που αλλάζει τα δεδομένα
Alfavita Newsroom