adedy
Παναττική στάση εργασίας από τις 12.00 μέχρι λήξη του ωραρίου

Παράσταση διαμαρτυρίας θα πραγματοποιήσει η ΑΔΕΔΥ στο Υπ. Οικονομικών 4 Φεβρουαρίου ώρα 12.30, για την επαναφορά του 13ου – 14ου μισθού.

Συγκεκριμένα, την Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2025 και ώρα 12.30 θα γίνει παράσταση διαμαρτυρίας του Γενικού Συμβουλίου της ΑΔΕΔΥ στο Υπουργείο Οικονομικών, με αίτημα την επαναφορά του 13ου – 14ου μισθού στο Δημόσιο.

Για την ίδια μέρα, η Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ κηρύσσει Παναττική στάση εργασίας από τις 12.00 μέχρι τη λήξη του ωραρίου, προκειμένου να διευκολυνθούν οι συνάδελφοι του Λεκανοπεδίου να πάρουν μέρος στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΣΟΚ στην Καλλιθέα: Καθηγήτρια Γυμνασίου συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών σε μαθητές

Πίνακες εκπαιδευτικών ΑΣΕΠ: Το «στοίχημα» για τη Μεγάλη Εβδομάδα

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Διαμαρτυρία εκπαιδευτικών
Αναπληρωτές...
Η παιδεία δεν είναι εποχιακό προϊόν και οι λειτουργοί της δεν είναι αναλώσιμοι «πελάτες» προπληρωμένων καρτών
Αναπληρωτές...
μαντζος
Λ. Μάντζος (Περιφ. Διευθυντής Εκπαίδευσης Αττικής) στο alfavita.gr: «οι εκπαιδευτικοί αποτελούν τον σταθερό πυλώνα στήριξης των μαθητών»!
«Η παιδεία δεν περιορίζεται στη μετάδοση πληροφοριών· αποτελεί διαδικασία διαμόρφωσης ολοκληρωμένων προσωπικοτήτων και ενεργών πολιτών».
Λ. Μάντζος (Περιφ. Διευθυντής Εκπαίδευσης Αττικής) στο alfavita.gr: «οι εκπαιδευτικοί αποτελούν τον σταθερό πυλώνα στήριξης των μαθητών»!