adedy
Παναττική στάση εργασίας από τις 12.00 μέχρι λήξη του ωραρίου

Παράσταση διαμαρτυρίας θα πραγματοποιήσει η ΑΔΕΔΥ στο Υπ. Οικονομικών 4 Φεβρουαρίου ώρα 12.30, για την επαναφορά του 13ου – 14ου μισθού.

Συγκεκριμένα, την Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2025 και ώρα 12.30 θα γίνει παράσταση διαμαρτυρίας του Γενικού Συμβουλίου της ΑΔΕΔΥ στο Υπουργείο Οικονομικών, με αίτημα την επαναφορά του 13ου – 14ου μισθού στο Δημόσιο.

Για την ίδια μέρα, η Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ κηρύσσει Παναττική στάση εργασίας από τις 12.00 μέχρι τη λήξη του ωραρίου, προκειμένου να διευκολυνθούν οι συνάδελφοι του Λεκανοπεδίου να πάρουν μέρος στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 6/12

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

τηλεκπαίδευση
Τηλεκπαίδευση στην κακοκαιρία: Το σχολείο δεν είναι πλατφόρμα. Δεν είναι οθόνη. Δεν είναι εντολή με e-mail.
Οι εκπαιδευτικοί ζητούν το αυτονόητο: να γίνεται μάθημα με αξιοπρέπεια, με ασφάλεια, με ανθρώπινους όρους. Το σχολείο θέλει ανθρώπους, όχι καλώδια
Τηλεκπαίδευση στην κακοκαιρία: Το σχολείο δεν είναι πλατφόρμα. Δεν είναι οθόνη. Δεν είναι εντολή με e-mail.
rodafinos
«Αν ήμουν...»: Τεχνητή Νοημοσύνη και Εκπαίδευση - Τι μπορεί να κάνει ο καθένας από τη θέση του
Η μεγαλύτερη απειλή δεν είναι η ΤΝ. Είναι να βγω στην αγορά εργασίας του 2030 με δεξιότητες του 2015 και νοοτροπία ότι «το πτυχίο φτάνει»
«Αν ήμουν...»: Τεχνητή Νοημοσύνη και Εκπαίδευση - Τι μπορεί να κάνει ο καθένας από τη θέση του