κλειδι
Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα μολύβι!

Όλοι έχουν βρεθεί αντιμέτωποι με το πρόβλημα του κλειδιού που δεν γυρνάει στη κλειδαριά, είτε στο αυτοκίνητο, στη μοτοσυκλέτα ή στο σπίτι.

Ευτυχώς, υπάρχει ένα απλό και ανέξοδο τρικ που έρχεται από την Ιαπωνία και μπορεί να λύσει το πρόβλημα σε λίγα λεπτά.

Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα μολύβι! Η μέθοδος αυτή βασίζεται στις ιδιότητες του γραφίτη, που είναι εξαιρετικά ξηρό και λειτουργεί ως λιπαντικό για τις κλειδαριές. Απλά τρίβετε τη μύτη του μολυβιού πάνω στα δόντια του κλειδιού και στη συνέχεια το τοποθετείτε στην κλειδαριά, γυρίζοντας το αρκετές φορές.

Ο γραφίτης μειώνει τη τριβή και διευκολύνει την κίνηση του κλειδιού, κάνοντάς το να λειτουργεί και πάλι σωστά, χωρίς να καταστρέφει την κλειδαριά ή το κλειδί. Μια τόσο απλή και ασφαλής λύση για ένα κοινό πρόβλημα!

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Μήπως έχετε κλήσεις που αγνοείτε; Πώς να τις ελέγξετε online

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Ανακοινώθηκε ο 3ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ με ΝΕΑ ΥΛΗ: Βγήκαν τα πρώτα Τεστ με τις λύσεις τους

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Γλώσσα - Συζήτηση
Πώς λέγεται στα ελληνικά το mood;
Αν κάτι αξίζει να κρατήσουμε από αυτή τη σειρά, δεν είναι να «απαγορεύσουμε» τις ξένες λέξεις. Είναι να θυμηθούμε ότι έχουμε κι άλλες επιλογές.
Πώς λέγεται στα ελληνικά το mood;