εξαφανιση
Ο Δημήτριος Μακρινός έχει ύψος 1,75 μ., είναι αδύνατος, έχει μαύρα μαλλιά και καστανά μάτια

Αγωνία στη Νίκαια καθώς σύμφωνα με το «Χαμόγελο του Παιδιού» εξαφανίστηκε το βράδυ της Πέμπτης (02/01/2025) ο 33χρονος Δημήτρη Μακρινός.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του 33χρονου Δημήτρη από τη Νίκαια στις 05/01/25 και άμεσα προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του, κατόπιν αιτήματος της οικογένειας του, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο.

Ο Δημήτριος Μακρινός έχει ύψος 1,75 μ., είναι αδύνατος, έχει μαύρα μαλλιά και καστανά μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μπεζ παντελόνι φόρμας, μαύρο μπουφάν και αθλητικά παπούτσια.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες –1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Απολύθηκε αναπληρωτής με Airbnb στο όνομά του - Γιατί θεωρήθηκε «έμπορος»

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Ανακοινώθηκε επίσημα ο 3ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός ΑΣΕΠ με νέα ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

αριστοτέλειο-πανεπιστήμιο-θεσσαλονίκη
ΑΠΘ: Στη Σχολή Πολέμου μεταφέρθηκε το πολεμικό συνέδριο κάτω από τις αντιδράσεις των φοιτητών - Κινητοποίηση αύριο στις 9π.μ.
Κινητοποιήσεις φοιτητών ενάντια στο συνέδριο «Οικονομία του Πολέμου»
ΑΠΘ: Στη Σχολή Πολέμου μεταφέρθηκε το πολεμικό συνέδριο κάτω από τις αντιδράσεις των φοιτητών - Κινητοποίηση αύριο στις 9π.μ.