Thumbnail
Σύμφωνα με τους μετεωρολόγους, ο χειμωνιάτικος καιρός θα συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες στη ελληνική επικράτεια

Σε διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη λεωφόρο Πάρνηθος, από το ύψος του καζίνο, προχώρησαν οι Αρχές λόγω χιονόπτωσης που σημειώνεται αυτή την ώρα.

Παράλληλα, σύμφωνα με τους μετεωρολόγους, ο χειμωνιάτικος καιρός θα συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες στη ελληνική επικράτεια.

Πιο συγκεκριμένα, ο διευθυντής της ΕΜΥ, Θοδωρής Κολυδάς, τόνισε ότι οι καιρικές συνθήκες θα αρχίσουν να «προσαρμόζονται» στο κλίμα και το πνεύμα των ημερών, με βροχές και καταιγίδες στα θαλάσσια και παραθαλάσσια, τοπικά θυελλώδεις βορειοανατολικούς ανέμους στο Αιγαίο και χιόνια στα ορεινά, καθώς και πρόσκαιρα σε ημιορεινές περιοχές στα κεντρικά και τα βόρεια.

Επίσης, ο κ. Κολυδάς επεσήμανε ότι η πρώτη έξαρση των φαινομένων θα ξεκινήσει από σήμερα το απόγευμα των Χριστουγέννων μέχρι και την Πέμπτη (26/12), και η δεύτερη έξαρση από το Σάββατο (28/12) έως την Κυριακή (29/12) με μια μικρή ανάπαυλα την Παρασκευή (27/12).

Όσον αφορά την Πρωτοχρονιά, ο μετεωρολόγος ανέφερε ότι υπάρχουν ενδείξεις για ανοιχτό καιρό σε όλη τη χώρα.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Τέλος τα παλιά διπλώματα: Τι αλλάζει για όλους τους οδηγούς

Διορισμοί εκπαιδευτικών 2026: Το ΦΕΚ με τα νέα πτυχία που «ξεκλειδώνουν» 10.000 μόνιμες θέσεις

Πανελλαδικές: Τι «έπεσε» το 2025 - Όλα τα θέματα στα ΓΕΛ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Αλέξης Τσίπρας στην παρουσίαση του βιβλίου Ιθάκη
Αλέξης Τσίπρας: Επιτάχυνση για το νέο κόμμα – «Κλειδώνει» το μανιφέστο έως το τέλος Απριλίου
Το άρθρο-μανιφέστο του Τσίπρα που αλλάζει τις ισορροπίες στην κεντροαριστερά
Αλέξης Τσίπρας: Επιτάχυνση για το νέο κόμμα – «Κλειδώνει» το μανιφέστο έως το τέλος Απριλίου
συνταξ
Συντάξεις: «Τσουχτερή» η εξαγορά πλασματικών ετών – Όλες οι αλλαγές στο κόστος από την 1η Απριλίου
Το κόστος για την αναγνώριση πλασματικού χρόνου παραμένει συνδεδεμένο με το 20% των μεικτών αποδοχών του μήνα που προηγείται της αίτησης
Συντάξεις: «Τσουχτερή» η εξαγορά πλασματικών ετών – Όλες οι αλλαγές στο κόστος από την 1η Απριλίου