Thumbnail
Φορολοταρία Νοεμβρίου: Έγινε η κλήρωση - Δείτε αν κερδίσατε 50.000 ευρώ

Πραγματοποιήθηκε από την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) η φορολοταρία που «μοιράζει» από 1.000 ευρώ έως και 50.000 ευρώ.

Ήδη, στο site της ΑΑΔΕ (http://www.aade.gr) βρίσκονται οι λαχνοί των τυχερών που κέρδισαν στις προηγούμενες φορολοταρίες που πραγματοποίησαν ΑΑΔΕ και υπουργείο Οικονομικών.

Ακολουθεί, ο κατάλογος με τους τυχερούς λαχνούς για συναλλαγές που εκκαθαρίστηκαν το Νοέμβριο του 2024.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα χρήματα που θα κερδίσουν οι τυχεροί θα είναι αφορολόγητα και δεν θα αποτελούν εισόδημα.

Δείτε εδώ αναλυτικά τα αποτελέσματα της κλήρωσης.

Φορολοταρία: Ποια ποσά κερδίζουν οι τυχεροί

Ένας υπερτυχερός κερδίζει 50.000 ευρώ, 5 τυχεροί 20.000 ευρώ και 500 φορολογούμενοι κερδίζουν 1.000 ευρώ.

Σύμφωνα με την κοινή απόφαση, κάθε μήνα, η φορολοταρία κληρώνει και μετά πληρώνει 556 τυχερούς λαχνούς ως εξής:

  • 1 που κερδίζει 50.000 ευρώ,
  • 5 που κερδίζουν 20.000 ευρώ,
  • 50 που κερδίζουν 5.000 ευρώ και
  • 500 που κερδίζουν από 1.000 ευρώ.

Κάθε μήνα, κάθε ευρώ δαπάνης που γίνεται με πλαστικό χρήμα (κάρτες ή άλλα ηλεκτρονικά μέσα πληρωμής) δίνουν ένα λαχνό στον φορολογούμενο με ανώτατο μηνιαίο όριο δαπανών 10.000 ευρώ.

Σε περίπτωση που το ποσό που καταναλώνεται με χρήση κάρτας ή άλλου ηλεκτρονικού μέσου πληρωμής μέσα στο μήνα αναφοράς υπερβαίνει το 30%, 50% ή 70% του μηνιαίου εισοδήματος (το 1/12 του ετήσιου), οι λαχνοί διπλασιάζονται, τριπλασιάζονται ή τετραπλασιάζονται αντίστοιχα.

Ετήσια κλήρωση

Επίσης να σημειωθεί ότι φορολογούμενοι με ετήσιο, ατομικό, πραγματικό καθαρό εισόδημα, φορολογούμενο και απαλλασσόμενο της τελευταίας υποβληθείσας δήλωσης φορολογίας εισοδήματος, μικρότερο των 1.000 ευρώ καθώς και μη υπόχρεοι σε υποβολή δήλωσης φορολογίας εισοδήματος, κερδίζουν διπλάσιους λαχνούς για κάθε ευρώ που καταναλώνουν, όσοι έχουν εισόδημα πάνω από 60.000 ευρώ το χρόνο παίρνουν έναν λαχνό ανά ευρώ χωρίς προσαύξηση, ενώ οι λαχνοί κάθε συμμετέχοντα προσαυξάνονται κατά 50% για κάθε προστατευόμενο τέκνο, όπως προκύπτει κατά περίπτωση από την κοινή ή χωριστή δήλωση εισοδήματος των γονέων.

Για τη συμμετοχή σε κάθε ετήσια κλήρωση, λαμβάνονται υπόψη οι λαχνοί που συγκεντρώθηκαν για κάθε πολίτη, στις διενεργηθείσες στο ίδιο έτος μηνιαίες κληρώσεις.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στους φορολογούμενους που κληρώνονται και δεν έχουν δηλώσει τραπεζικό λογαριασμό, δίνεται προθεσμία τριών μηνών από την ημερομηνία της κλήρωσης, προκειμένου να δηλώσουν τον τραπεζικό λογαριασμό στον οποίο επιθυμούν να πιστωθεί το χρηματικό έπαθλο, στην εφαρμογή προσωποποιημένης πληροφόρησης του TAXISnet

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Από ποια ώρα θα βρέχει σήμερα Τετάρτη στην Αττική

Παν.Αιγαίου: Νέα Μοριοδοτούμενα σεμινάρια για Εκπαιδευτικούς με Υποτροφίες έως 7/2

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Άρειος Πάγος, κτήριο
Άρειος Πάγος: Εντολή για αυτόφωρα και συλλήψεις στα αγροτικά μπλόκα
Παρέμβαση του Εισαγγελέα Κωνσταντίνου Τζαβέλλα – Ζητά άμεση άσκηση ποινικών διώξεων σε αγρότες για παρεμπόδιση κυκλοφορίας
Άρειος Πάγος: Εντολή για αυτόφωρα και συλλήψεις στα αγροτικά μπλόκα
Ο συνδικαλιστικής Ανεστίδης μιλάει στο μικρόφωνο στο αγροτικό μπλόκο στα Μάλγαρα
Μάλγαρα: "Βράζουν" οι αγρότες μετά τις ανακοινώσεις - «Σκέτη απογοήτευση τα μέτρα»
«Δεν φεύγουμε από τους δρόμους» – Στις 18:00 η κρίσιμη σύσκεψη για πανελλαδικό «μπλακ άουτ» από τους αγρότες
Μάλγαρα: "Βράζουν" οι αγρότες μετά τις ανακοινώσεις - «Σκέτη απογοήτευση τα μέτρα»
Διεγράφη ο Νικόλας Φαραντούρης από τον ΣΥΡΙΖΑ μετά τις δηλώσεις για το κόμμα Καρυστιάνου
ΣΥΡΙΖΑ: Διεγράφη ο Νικόλας Φαραντούρης μετά τις δηλώσεις για το κόμμα Καρυστιάνου
Διεγράφη ο Νικόλας Φαραντούρης από τον ΣΥΡΙΖΑ μετά τις δηλώσεις για το κόμμα Καρυστιάνου
ΣΥΡΙΖΑ: Διεγράφη ο Νικόλας Φαραντούρης μετά τις δηλώσεις για το κόμμα Καρυστιάνου