Κοινωνία

Συγκλονιστική κατάθεση της νονάς του παιδιού της Μουρτζούκου για τη νύχτα του θανάτου

mourtzoukou
Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Συγκλονιστικές αποκαλύψεις από τη νονά του δεύτερου παιδιού της Ειρήνης Μουρτζούκου

Η κουμπάρα του δεύτερου παιδιού της Ειρήνης Μουρτζούκου μίλησε ανοιχτά για τις αμφιβολίες και τους προβληματισμούς που την απασχολούν σχετικά με τη στάση της άλλοτε στενής της φίλης.

Στα ηχητικά μηνύματα που αντάλλαξαν μετά τις αποκαλύψεις της Ειρήνης στην εκπομπή Φως στο Τούνελ, η μητέρα των παιδιών επιχείρησε να δείξει τη μεταμέλεια και την αποφασιστικότητά της να αποκαλύψει την αλήθεια. «Δεν κρύφτηκα ποτέ. Είμαι η μόνη που από την πρώτη στιγμή είπα πως θα τα ψάξω όλα μέχρι τέλους», φέρεται να της είπε.

Η κουμπάρα, ωστόσο, εκφράζει αμφιβολίες για την Ειρήνη, ιδιαίτερα για την έλλειψη συναισθηματικής αντίδρασης κατά τη στιγμή του θανάτου του παιδιού. «Δεν την είδα να κλαίει όταν το παιδί πέθαινε», ανέφερε, ενώ δήλωσε ότι η ίδια αγαπούσε το παιδάκι και θέλει δικαίωση για την ψυχή του.

Η γυναίκα δεσμεύτηκε να καταθέσει όσα έζησε στις Αρχές, δηλώνοντας εμπιστοσύνη στις διαδικασίες της Δικαιοσύνης. Από την πλευρά της, η Ειρήνη συνεχίζει να βασανίζεται από ερωτήματα και προσπαθεί να κατανοήσει τα γεγονότα που τη στιγμάτισαν.

Η υπόθεση παραμένει ανοιχτή, με τις Αρχές να εξετάζουν όλα τα στοιχεία και τις καταθέσεις.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Market Pass 2026: 600.000 δικαιούχοι παίρνουν ως 240 ευρώ - Πότε τα παίρνετε

Ανατροπή στους πίνακες ΑΣΕΠ: Ακυρώνονται προσλήψεις αναπληρωτών μετά από ελέγχους

Πανελλήνιες 2026: Η πρώτες εκτιμήσεις για τις βάσεις σε  Νομικές, Πολυτεχνεία και Ιατρικές

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία