viasmos
Δέκα χρόνια φυλακή για τον 29χρονο Ρομά που κακοποιούσε τα ανήλικα παιδιά του – Έξι μήνες θα εκτίσει η μητέρα

Δέκα χρόνια φυλάκιση επέβαλλε η δικαιοσύνη στον 29χρονο Ρομά που κατηγορούνταν για ενδοοικογενειακή βία στο Αγρίνιο. Ο 29χρονος άνδρας και η μητέρα των παιδιών δικάστηκαν για ενδοοικογενειακή βία το Σάββατο, στο πλαίσιο του αυτοφώρου στο Αγρίνιο.

Στους γονείς επιβλήθηκαν ποινές για τα κατά περίπτωση αδικήματα της «ενδοοικογενειακής βίας, της πρόκλησης επικίνδυνων σωματικών βλαβών και της έκθεσης ανηλίκων σε κίνδυνο».

Σύμφωνα με το agrinionews.gr, στον 29χρονο πατέρα επιβλήθηκε ποινή φυλάκιση 10 ετών χωρίς αναστολή, ενώ στη μητέρα τρία χρόνια φυλάκισης, από τα οποία θα εκτίσει τους έξι μήνες.

Τα έξι παιδιά της οικογένειας θα τα αναλάβει η γιαγιά τους, με σχετική διάταξη του αρμόδιου Εισαγγελέα.

Όπως αναφέρεται στο ενημερωτικό: «Συνελήφθη ο 29χρονος από το Αγρίνιο διότι φέρεται να άσκησε σωματική βία σε βάρος της 12χρονης κόρης, αλλά και σε βάρος των υπολοίπων τέκνων του 13χρονου γιου του 10χρονου γιου του, της 9χρονης κόρης του και της 6χρονης. Πράξεις που φέρονται να τελέστηκαν ενώπιον και των δύο ετών τέκνου του.

Ειδικότερα περί την 15:00 ώρα της 05-12-2024 καταδίωξε με μαχαίρι την 12χρονη παθούσα ανήλικη η οποία τράπηκε σε φυγή και κρύφτηκε στο όχημα του. Εν συνεχεία αφού την εντόπισε άσκησε σωματική βία σε βάρος της με ένα ξύλο και με μία καρέκλα, ενώ χτύπησε με κλωτσιές τα άλλα τέκνα του. Ακολούθως φέρεται να άσκησε πάλι προς την πρώτη ανήλικη βία τραβώντας την από τα μαλλιά χτυπώντας την με τα χέρια του γροθιές στο πρόσωπο και με το τσιγάρο που είχε στο στόμα του φέρεται να της προκάλεσε έγκαυμα στο μάγουλό της».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Μήνυση Διευθυντή σε 4 εκπαιδευτικούς: Το σχολείο μπροστά σε ένα επικίνδυνο μονοπάτι!

Επίδομα 300 ευρώ: Διευρύνονται οι δικαιούχοι – Πότε πληρώνεται και ποιοι το λαμβάνουν

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ΕΛΜΕΠΑ ειδική αγωγή
ΕΛΜΕΠΑ: Επίσκεψη του Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης Κρήτης στην Πρυτανεία
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε κλίμα αμοιβαίας εκτίμησης και ουσιαστικού διαλόγου, με αφορμή την επικείμενη ολοκλήρωση της θητείας του Πρύτανη
ΕΛΜΕΠΑ: Επίσκεψη του Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης Κρήτης στην Πρυτανεία
Γιάννης Παπαδομαρκάκης
Αίρεται απόσπαση από το ιδιαίτερο γραφείο του Γενικού Γραμματέα Γιάννη Παπαδομαρκάκη
Αίρεται απόσπαση μόνιμου εκπαιδευτικού, συνεργάτη του Γενικού Γραμματέα του υπουργείου Παιδείας Γιάννη Παπαδομαρκάκη
Αίρεται απόσπαση από το ιδιαίτερο γραφείο του Γενικού Γραμματέα Γιάννη Παπαδομαρκάκη
sympan.jpg
«Ο άγνωστος κόσμος μας»
«Να λοιπόν μια προσπάθεια να συνοψίσουμε κάποιες από τις σημαντικότερες ερμηνείες της φυσικής λειτουργίας του Κόσμου που έχουν προταθεί και τις...
«Ο άγνωστος κόσμος μας»