agori-nosokomeio
Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Έξι ανήλικα στο νοσοκομείο με εισαγγελική παρέμβαση μετά από ξυλοδαρμό

Ανησυχητικές καταστάσεις σημειώθηκαν στο Νοσοκομείο Αγρινίου το απόγευμα της Παρασκευής, όταν έξι παιδιά, ηλικίας 2 έως 14 ετών, μεταφέρθηκαν με εμφανή σημάδια κακοποίησης. Τα παιδιά, που ανήκουν σε οικογένεια Ρομά, ειδοποίησαν το προσωπικό του νοσοκομείου, το οποίο άμεσα ενημέρωσε την Αστυνομία.

Με εντολή του Εισαγγελέα, τα παιδιά απομακρύνθηκαν από το οικογενειακό περιβάλλον και φιλοξενούνται στη νοσηλευτική μονάδα, ενώ οι γονείς τους συνελήφθησαν. Μέχρι στιγμής δεν έχει διευκρινιστεί αν όλα τα παιδιά υπέστησαν κακοποίηση από το ίδιο πρόσωπο ή το συγγενικό περιβάλλον.

Περίπου δύο ώρες πριν από το περιστατικό, ένα ακόμα παιδί Ρομά μεταφέρθηκε με τραύματα από τσεκούρι. Αρχικά νοσηλεύτηκε στο Αγρίνιο, αλλά κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στην Πάτρα. Δεν έχει υπάρξει συσχέτιση ανάμεσα στα δύο περιστατικά, ωστόσο εγείρονται σοβαρά ερωτήματα για τις συνθήκες διαβίωσης των παιδιών.

Ισχυρή αστυνομική παρουσία παρέμεινε στο Νοσοκομείο Αγρινίου μέχρι αργά τη νύχτα για τη διασφάλιση της τάξης και τη διερεύνηση της υπόθεσης.

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Τι σημαίνει η λέξη «ακηδία»;

Πανελλήνιες 2026: Θέματα, Λύσεις, Αποτελέσματα και Bάσεις στο google

Κατσαρίδες στο σπίτι: Τα φυτά που «υπόσχονται» φυσική απώθηση

Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

εμμα καρυωτάκη
«Θα τον περιμένει η Έμμα» – Συγκίνηση για την Έμμα και τον άνθρωπο που έζησε τρία χρόνια με το ήπαρ της
«Εκεί θα σε περιμένει η Έμμα»: Συγκλονίζει η μητέρα της 21χρονης που αποχαιρέτησε τον άνθρωπο που έζησε με το ήπαρ της κόρης της
«Θα τον περιμένει η Έμμα» – Συγκίνηση για την Έμμα και τον άνθρωπο που έζησε τρία χρόνια με το ήπαρ της
mathitria_2.jpg
Μαθήτρια υποψήφια των Πανελλαδικών Εξετάσεων: «Δεν μας λείπουν όνειρα. Μας λείπει χώρος να τα ζήσουμε»
Η κραυγή μιας υποψήφιας στις Πανελλαδικές: «Μας ζητούν να ονειρευτούμε, αλλά πώς;»
Μαθήτρια υποψήφια των Πανελλαδικών Εξετάσεων: «Δεν μας λείπουν όνειρα. Μας λείπει χώρος να τα ζήσουμε»