Κακοκαιρία Elias
INTIME NEWS/ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ
Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν

Μία νέα κακοκαιρία βρίσκεται προ των πυλών στις επόμενες ώρες, η οποία θα πλήξει πολλές περιοχές της χώρας.

Η μετεωρολόγος του MEGA Χριστίνα Ρήγου μίλησε για την κακοκαιρία που έρχεται τονίζοντας πως η νέα κακοκαιρία δεν θα έχει την ένταση της Bora ωστόσο θα επηρεαστούν περιοχές, όπως η Ρόδος που δέχτηκαν μεγάλο όγκο νερού.

Σύμφωνα με τη κ. Ρήγου «Δεν θα δούμε τόση βροχή όπως στη Bora αλλά θα είναι κάτι ενδιάμεσο». Όπως ανέφερε θα επηρεαστεί από αύριο η ηπειρωτική χώρα, θα ρίξει βροχή στην Αττική Πέμπτη βράδυ με παρασκευή μεσημέρι, όχι κάτι έντονο».

Την Παρασκευή και το Σάββατο θα επηρεάσει Κυκλάδες Κρήτη, ανατολικό Αιγαίο και Δωδεκάνησα. Στη Ρόδο Παρασκευή και Σάββατο θα εκδηλωθούν καταιγίδες οι ποιες μπορεί να είναι έντονες. Δεν θα είναι μία κακοκαιρία που θα φέρει προβλήματα σε όλη τη χώρα αλλά η Ρόδος έχει δοκιμαστεί από την Bora και θα σημειωθούν έντονες καταιγίδες.

Η κακοκαιρία θα κρατήσει μέχρι Σάββατο μεσημέρι όπου θα επηρεαστεί στα νοτιοανατολικά. Μετά την Κυριακή έρχεται και νέο κύμα κακοκαιρία, πάλι από την δυτική Ελλάδα. Έρχονται μικρά βαρομετρικά χαμηλά που θα δίνουν βροχές τουλάχιστον μέχρι και τα μέσα του Δεκέμβριου.

Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν, όχι πάντως με την ίδια ένταση που έπεσαν το προηγούμενο Σαββατοκύριακο σε δυτική Μακεδονία, κεντρική και ανατολική Μακεδονία στα ορεινά.

 

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Ρεύμα: Η ηλεκτρική συσκευή που μπορεί να καίει όσο 65 ψυγεία μαζί

Πανελλήνιες 2026: Θέματα, Λύσεις, Αποτελέσματα και Bάσεις στο google

Γνωρίζετε τι σημαίνει η λέξη «σωμασκία»;

Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

τεμπονερας
Διονύσης Τεμπονέρας για το όνομα «ΕΛΑΣ»: «Ένα πάντρεμα του εθνικού με το κοινωνικό»
Ο πρώην στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ περιγράφει το νέο πολιτικό εγχείρημα Τσίπρα ως σύγκλιση της σοσιαλδημοκρατίας, της Αριστεράς και της πολιτικής οικολογίας
Διονύσης Τεμπονέρας για το όνομα «ΕΛΑΣ»: «Ένα πάντρεμα του εθνικού με το κοινωνικό»