ΒΙΑΣΜΟΣ
«Θα γίνουν κι άλλες καταγγελίες»

Ακόμη μία σοκαριστική καταγγελία για κακοποίηση ανηλίκων έρχεται στη δημοσιότητα, καθώς μία 14χρονη κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα ασέλγειας από ένστολο προπονητή πολεμικών τεχνών.

Σύμφωνα με τη μητέρα της, η 14χρονη έκανε μόνη την καταγγελία και στη συνέχεια οι γονείς της πήγαν στην αστυνομία. Αμέσως μετά ένα συνομήλικό της κορίτσι πήγε και κατήγγειλε και εκείνη το ίδιο.

«Το παιδί είχε θάρρος και πήγε και το κατήγγειλε και καλέστηκα κι εγώ από την ασφάλεια γιατί είναι ανήλικο. Η μικρή είναι ταραγμένη και θέλει από μόνη της να μιλήσει. Θα πάρουν άλλη τροπή τα πράγματα γιατί θα γίνουν και άλλες καταγγελίες κι από άλλα παιδιά. Δεν το περίμενα αυτό, ένα χρόνο ήταν κύριος. Παλιά είχαν ακουστεί διάφορα και ήμουν αρνητική να πάει. Δυστυχώς η μικρή γράφτηκε, είχε πάει με τον πατέρα της» ανέφερε η μητέρα της πρώτης καταγγέλλουσας μιλώντας στο Star.

Σε βάρος του ένστολου σχηματίστηκε δικογραφία από την Ασφάλεια Πατρών για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας. Ο δικηγόρος του κατηγορούμενου, Περικλής Πασχάκης σε δηλώσεις του σημείωσε: «Η πληροφόρηση που έχουμε είναι σε επίπεδο δημοσιευμάτων. Η θέση του εντολέα μου είναι ξεκάθαρη και σαφής. Αρνείται κατηγορηματικά ότι έλαβαν χώρα όσα λένε.

Σε αυτές τις περιπτώσεις η περίπτωση ψευδών καταγγελιών και ψευδών μηνύσεων δεν είναι σπάνια. Το πρώτο κορίτσι ήταν μέλος του γυμναστηρίου αλλά ερχόταν σπάνια, τη δεύτερη δεν τη θυμάται καν. Δεν ξέρει ποια είναι. Την πρώτη τη γνωρίζει. Δεν έχει ακουστεί το παραμικρό για το συγκεκριμένο γυμναστήριο. Να είμαστε λίγο επιφυλακτικοί. Δεν είναι λίγες οι φορές που άτομα διασύρονται, μετά έχουμε αθωωτικές αποφάσεις αλλά να βγει από πάνω τους η ρετσινιά δεν είναι ιδιαίτερα εύκολο».

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Τέλος τα παλιά διπλώματα: Τι αλλάζει για όλους τους οδηγούς

Διορισμοί εκπαιδευτικών 2026: Το ΦΕΚ με τα νέα πτυχία που «ξεκλειδώνουν» 10.000 μόνιμες θέσεις

Πανελλαδικές: Τι «έπεσε» το 2025 - Όλα τα θέματα στα ΓΕΛ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Εκπαιδευτικοί
Οδηγός για τις οριστικές τοποθετήσεις: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν οι εκπαιδευτικοί ΠΕ
ΠΥΣΠΕ: Ξεκινούν οι δηλώσεις για οργανικά κενά και βελτιώσεις θέσεων – Αναλυτικά οι τρεις φάσεις
Οδηγός για τις οριστικές τοποθετήσεις: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν οι εκπαιδευτικοί ΠΕ
Χρύσα Χοτζογλου
Στο πλευρό της Χρύσας Χοτζόγλου οι δάσκαλοι του Βύρωνα και της Καισαριανής - Κλιμάκωση κινητοποιήσεων ενάντια στις πειθαρχικές διώξεις
Ο Σύλλογος «Ρόζα Ιμβριώτη» καταγγέλλει την υπουργική απόφαση και ζητά δικαίωση
Στο πλευρό της Χρύσας Χοτζόγλου οι δάσκαλοι του Βύρωνα και της Καισαριανής - Κλιμάκωση κινητοποιήσεων ενάντια στις πειθαρχικές διώξεις
ακροπολη
Πλημμύρισε η Ακρόπολη για τη διεθνή ημέρα μνημείων: Χιλιάδες πολίτες στον Ιερό Βράχο με ελεύθερη είσοδο
Από τις πρώτες πρωινές ώρες επικρατεί το αδιαχώρητο, καθώς χιλιάδες επισκέπτες, τουρίστες αλλά και κάτοικοι της πόλης, αξιοποιούν τη δυνατότητα...
Πλημμύρισε η Ακρόπολη για τη διεθνή ημέρα μνημείων: Χιλιάδες πολίτες στον Ιερό Βράχο με ελεύθερη είσοδο