απόπειρα βιασμού
Οι ανήλικες το κατήγγειλαν στην μητέρα τους

Προφυλακιστέος κρίθηκε γνωστός επιχειρηματίας της Μυκόνου για σεξουαλική κακοποίηση των δίδυμων 14χρονων κορών.

Η υπόθεση άρχισε να ξετυλίγεται τον Αύγουστο, όταν η μία 14χρονη σε άθλια κατάσταση εκμυστηρεύτηκε στην άλλη ότι δέχθηκε σεξουαλική επίθεση από τον ίδιο τους τον πατέρα. Στη συνέχεια μίλησαν στη μητέρα τους, η οποία με τη σειρά της απευθύνθηκε στο Χαμόγελο του Παιδιού.

Οι αρμόδιοι, λόγω της σοβαρότητας της υπόθεσης, ενημέρωσαν αμέσως την αστυνομία και οι αξιωματικοί δούλευαν με άκρα μυστικότητα για να δέσουν την υπόθεση για έναν ολόκληρο μήνα, σύμφωνα με το cyclades24.

O που φαίνεται πως δεν έπεισε τις δικαστικές αρχές και μετά την απολογία του κρίθηκε προφυλακιστέος και αναμένεται να οδηγηθεί σε σωφρονιστικό κατάστημα.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Κλειστά σχολεία αύριο Δευτέρα 12/1 λόγω κακοκαιρίας

Πώς λέγεται το «βίντεο» στα ελληνικά;

Επιστροφή ενοικίου: Ποιοι εκπαιδευτικοί εισπράττουν έως 2.850 ευρώ χωρίς αίτηση

Λογαριασμοί ρεύματος 2026: Πώς θα πάρετε έκπτωση έως 70% με μία αίτηση

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

γεννησεις
Βύρων Κοτζαμάνης: «Η αύξηση των γεννήσεων στην Ελλάδα έως το 2060 είναι ανέφικτη»
Ο καθηγητής δημογραφίας μιλά για την γήρανση, τη μετανάστευση και τις πολιτικές που χρειάζεται η χώρα για να αντιμετωπίσει το δημογραφικό πρόβλημα
Βύρων Κοτζαμάνης: «Η αύξηση των γεννήσεων στην Ελλάδα έως το 2060 είναι ανέφικτη»