astynomia
Εντοπίστηκε σε απόσταση 300 μέτρων από την δομή μεταναστών

Συναγερμό έχει σημάνει στις Αρχές ο εντοπισμός άνδρας σε χαράδρα στη Μαλακάσα, καθώς ερευνάται, πλέον, σοβαρά το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο άντρας φέρει ίχνη στραγγαλισμού, ενώ είναι ηλικίας μεταξύ 65 και 70 ετών και εντοπίστηκε χθες το μεσημέρι (07/11) σε απόσταση 300 μέτρων από την δομή μεταναστών.

Από τη μέση και κάτω ήταν γυμνός και είχε σηκωμένη την μπλούζα. Έφερε ένα τραύμα στο κεφάλι που θα μπορούσε να ήταν από την πτώση όπως ανέφερε ο ιατροδικαστής, ο οποίος κατά την νεκροτομή διαπίστωσε ότι ο άνδρας είχε στραγγαλιστεί.

Η σορός του άνδρα δεν έχει ταυτοποιηθεί, δεν είχε τίποτα πάνω του και πιθανόν δεν είναι σεσημασμένος.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Μήπως έχετε κλήσεις που αγνοείτε; Πώς να τις ελέγξετε online

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Ανακοινώθηκε ο 3ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ με ΝΕΑ ΥΛΗ: Βγήκαν τα πρώτα Τεστ με τις λύσεις τους

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ
Πανεπιστήμιο απαίτησε από Καθηγητή να αφαιρέσει από τη διδακτέα ύλη αποσπάσματα από το «Συμπόσιο» του Πλάτωνα!
Όταν η ακαδημαϊκή ελευθερία συγκρούεται με τους νέους κανονισμούς: Γιατί το «Συμπόσιο» θεωρήθηκε «προβληματικό»
Πανεπιστήμιο απαίτησε από Καθηγητή να αφαιρέσει από τη διδακτέα ύλη αποσπάσματα από το «Συμπόσιο» του Πλάτωνα!