Η Ειρήνη από την Αμαλιάδα
Η μητέρα της διαψεύδει τον βιασμό της 24χρονης

Την ίδια της την κόρη υπέδειξε ως υπεύθυνη για τους θανάτους των παιδιών στην Αμαλιάδα η μητέρα της 24χρονης Ειρήνης Μουρτζούκου, κατηγορώντας την δημόσια για έγκλημα.

«Ναι, πιστεύω ότι η κόρη μου σκότωσε τα παιδιά», δήλωσε η μητέρα της 24χρονης γυναίκας, πρωταγωνίστριας του θρίλερ με τα νεκρά μωρά στην Αμαλιάδα.

Σε συνέντευξή της στο OPEN, όπου ήταν παρούσα και η Ειρήνη Μουρτζούκου χθες το βράδυ (06.11.24), η μητέρα της 24χρονης υποστήριξε μάλιστα ότι έχει και αποδείξεις πως η νεαρή γυναίκα ευθύνεται για τον θάνατο της αδελφής της.

Ακόμη, η μητέρα της Ειρήνης ισχυρίστηκε ότι όταν ήταν έγκυος στον αδελφό της 24χρονης, εκείνη πήγαινε και την ξυλοκοπούσε με την Ειρήνη να παραδέχεται ότι κάτι τέτοιο συνέβη λέγοντας «καλά της έκανα».

Η μητέρα παραδέχθηκε ότι κακοποιούσε την Ειρήνη, όσο ήταν παιδί.

Η 24χρονη από την πλευρά της ισχυρίστηκε πως όταν ήταν 9 ετών, τη βίασε ο αδερφός της μητέρα της, όσο εκείνη βρισκόταν στο ίδιο σπίτι.

Ισχυρισμό που διέψευσε η μητέρα της.

Τα όσα ειπώθηκαν έκαναν την Ειρήνη Μουρτζούκου να λυγίσει και να ξεσπάσει σε λυγμούς.


 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Ανακοινώθηκε ο 3ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ με ΝΕΑ ΥΛΗ: Βγήκαν τα πρώτα Τεστ με τις λύσεις τους

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

chatgpt texniti noimosini
Το ChatGPT γίνετε άνθρωπος για μια μέρα: μια ψηφιακή ματιά στην ανθρώπινη εμπειρία
Μια φαινομενικά απλή ερώτηση προς την τεχνητή νοημοσύνη εξελίχθηκε σε κάτι πολύ περισσότερο από ένα τεχνολογικό παιχνίδι.
Το ChatGPT γίνετε άνθρωπος για μια μέρα: μια ψηφιακή ματιά στην ανθρώπινη εμπειρία