Thumbnail
Οι πυροσβέστες προσπάθησαν να σώσουν όσες περισσότερες εικόνες μπορούσαν με τις ζημιές να είναι ιδιαίτερα εκτεταμένες.

Συναγερμός σήμανε μετά τις 2 τα ξημερώματα όταν η πυροσβεστική ενημερώθηκε για φωτιά στον μητροπολιτικό ναό του Αγίου Αθανασίου στην πόλη των Ιωαννίνων.

H φωτιά ξεκίνησε στον γυναικωνίτη και σύντομα επεκτάθηκε σε μεγάλο μέρος του εσωτερικού του ναού λόγω των εύφλεκτων υλικών.

Για την κατάσβεση της φωτιάς επιχειρούν 18 πυροσβέστες με 6 οχήματα οι οποίοι προσπάθησαν να σώσουν όσες περισσότερες εικόνες μπορούσαν.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ οι ζημιές που προκλήθηκαν είναι μεγάλες αλλά όλα θα ξεκαθαρίσουν όταν θα σβήσει τελείως η φωτιά.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΣΟΚ στην Καλλιθέα: Καθηγήτρια Γυμνασίου συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών σε μαθητές

Πίνακες εκπαιδευτικών ΑΣΕΠ: Το «στοίχημα» για τη Μεγάλη Εβδομάδα

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Χάρης Δούκας
Το «μήνυμα» Δούκα μέσω Σάντσεθ για την εκεχειρία στη Μέση Ανατολή: «Όχι χειροκρότημα σε όσους έβαλαν φωτιά στον κόσμο»
Παρέμβαση Δούκα για το Ιράν: Η υιοθέτηση της γραμμής Σάντσεθ απέναντι στις ΗΠΑ
Το «μήνυμα» Δούκα μέσω Σάντσεθ για την εκεχειρία στη Μέση Ανατολή: «Όχι χειροκρότημα σε όσους έβαλαν φωτιά στον κόσμο»
ΠΑΝΟΣ ΡΟΥΤΣΙ
«Σήμερα θα έκλεινες τα 26»: Το σπαρακτικό μήνυμα του Πάνου Ρούτσι για τον γιο του και η υπόσχεση για τιμωρία των ενόχων
Η συγκινητική ανάρτηση του Πάνου Ρούτσι για τα γενέθλια του γιου του
«Σήμερα θα έκλεινες τα 26»: Το σπαρακτικό μήνυμα του Πάνου Ρούτσι για τον γιο του και η υπόσχεση για τιμωρία των ενόχων