meth
Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Τι αποκάλυψε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ - «Τη βάρεσε στο κεφάλι, είναι σε καταστολή» λέει η μητέρα της 41χρονης

Μάχη στη ΜΕΘ του ΚΑΤ δίνει η 41χρονη από την Πάτρα, καθώς έπεσε θύμα ενδοοικογενειακής βίας από τον πρώην σύντροφό της όταν την ξυλοκόπησε, την έσπρωξε και χτύπησε το κεφάλι της στο κράσπεδο.

Σύμφωνα με τον Μιχάλη Γιαννάκο, τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ, η κατάσταση της γυναίκας από την Πάτρα είναι μη αναστρέψιμη, όπως αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπή του Mega, LiveNews.

«Πραγματικά τι κτήνη είναι αυτά που δεν μαζεύουν τα κουλά τους και χτυπάνε μια γυναίκα θανάσιμα. Η κατάσταση δυστυχώς δεν είναι καθόλου καλή για την γυναίκα. Μακάρι να τα καταφέρει, αλλά η κατάστασή της είναι μη αναστρέψιμη. Δεν είναι καθόλου καλά τα πράγματα», είπε αρχικά.

«Οι γιατροί αμέσως ειδοποίησαν την αστυνομία και έτσι ξετυλίχθηκε το κουβάρι της υπόθεσης», κατέληξε.

Οι γονείς της γυναίκας μίλησαν στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», με τη μητέρα να αναφέρει πως «δεν είναι καλά, είναι στη ΜΕΘ, θα δούμε. Την έχει βαρέσει στο κεφάλι. Την έσπρωξε μάλλον, δεν ξέρουμε ακριβώς πώς χτύπησε, έχει αναλάβει εισαγγελέας».

Με τη σειρά του, ο πατέρας της 41χρονης είπε ότι «είναι σε καταστολή και θα δούμε. Ακόμα δεν ξέρουμε τίποτα» ενώ για την αφορμή του ξυλοδαρμού ανέφερε πως «όλα παίζονται, ακόμα δεν είναι σίγουρο τίποτα».

Σημειώνεται ότι ο 49χρονος πρώην σύντροφος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών της Πάτρας κατηγορούμενος για πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης εις βάρος της 41χρονης, η οποία υπέστη βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση.


  data-integration-id="40599z13jz16q3xa"
  data-playlist-id="v-d5e5o261nf21">

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

«Θα το πληρώσετε ακριβά»: Σοβαρές καταγγελίες κατά προϊσταμένης νηπιαγωγείου

Fuel Pass: Πότε λήγει η προθεσμία – Πόσα χρήματα δικαιούστε

Πανελλήνιες 2026: Θέματα, Λύσεις, Αποτελέσματα και Bάσεις στο google

Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Σοφία Ζαχαράκη
Σοφία Ζαχαράκη: Το πλάνο διορισμών εκπαιδευτικών 2026-2027 και η εφαρμογή του EduPlan
Πώς το EduPlan αλλάζει τους διορισμούς εκπαιδευτικών - Η επίσημη απάντηση της Σοφίας Ζαχαράκη στη Βουλή
Σοφία Ζαχαράκη: Το πλάνο διορισμών εκπαιδευτικών 2026-2027 και η εφαρμογή του EduPlan
panelladikes-exetaseis-taxi-neo-1440x564_c.jpg
20.000 λιγότερες αιτήσεις στον ΑΣΕΠ για την εκπαίδευση: Ένα ηχηρό μήνυμα που δεν πρέπει να αγνοηθεί
Οι 20.000 λιγότερες αιτήσεις ίσως να είναι η πιο ηχηρή προειδοποίηση που έχει λάβει η εκπαιδευτική πολιτική τα τελευταία χρόνια.
20.000 λιγότερες αιτήσεις στον ΑΣΕΠ για την εκπαίδευση: Ένα ηχηρό μήνυμα που δεν πρέπει να αγνοηθεί