meth
Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Τι αποκάλυψε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ - «Τη βάρεσε στο κεφάλι, είναι σε καταστολή» λέει η μητέρα της 41χρονης

Μάχη στη ΜΕΘ του ΚΑΤ δίνει η 41χρονη από την Πάτρα, καθώς έπεσε θύμα ενδοοικογενειακής βίας από τον πρώην σύντροφό της όταν την ξυλοκόπησε, την έσπρωξε και χτύπησε το κεφάλι της στο κράσπεδο.

Σύμφωνα με τον Μιχάλη Γιαννάκο, τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ, η κατάσταση της γυναίκας από την Πάτρα είναι μη αναστρέψιμη, όπως αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπή του Mega, LiveNews.

«Πραγματικά τι κτήνη είναι αυτά που δεν μαζεύουν τα κουλά τους και χτυπάνε μια γυναίκα θανάσιμα. Η κατάσταση δυστυχώς δεν είναι καθόλου καλή για την γυναίκα. Μακάρι να τα καταφέρει, αλλά η κατάστασή της είναι μη αναστρέψιμη. Δεν είναι καθόλου καλά τα πράγματα», είπε αρχικά.

«Οι γιατροί αμέσως ειδοποίησαν την αστυνομία και έτσι ξετυλίχθηκε το κουβάρι της υπόθεσης», κατέληξε.

Οι γονείς της γυναίκας μίλησαν στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», με τη μητέρα να αναφέρει πως «δεν είναι καλά, είναι στη ΜΕΘ, θα δούμε. Την έχει βαρέσει στο κεφάλι. Την έσπρωξε μάλλον, δεν ξέρουμε ακριβώς πώς χτύπησε, έχει αναλάβει εισαγγελέας».

Με τη σειρά του, ο πατέρας της 41χρονης είπε ότι «είναι σε καταστολή και θα δούμε. Ακόμα δεν ξέρουμε τίποτα» ενώ για την αφορμή του ξυλοδαρμού ανέφερε πως «όλα παίζονται, ακόμα δεν είναι σίγουρο τίποτα».

Σημειώνεται ότι ο 49χρονος πρώην σύντροφος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών της Πάτρας κατηγορούμενος για πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης εις βάρος της 41χρονης, η οποία υπέστη βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση.


  data-integration-id="40599z13jz16q3xa"
  data-playlist-id="v-d5e5o261nf21">

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Τι σημαίνει η λέξη «ακηδία»;

Πανελλήνιες 2026: Θέματα, Λύσεις, Αποτελέσματα και Bάσεις στο google

Κατσαρίδες στο σπίτι: Τα φυτά που «υπόσχονται» φυσική απώθηση

Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

τάξη
Οκτώ μαθητές ανά εκπαιδευτικό; Η αλήθεια πίσω από έναν αριθμό που λέει λίγα και κρύβει πολλά
Οκτώ μαθητές ανά εκπαιδευτικό; Η στατιστική που κρύβει τις τάξεις των 25 παιδιών στα σχολεία της Ελλάδας
Οκτώ μαθητές ανά εκπαιδευτικό; Η αλήθεια πίσω από έναν αριθμό που λέει λίγα και κρύβει πολλά
dieythyntis_2.jpg
Διεύθυνση εκπαίδευσης καθαίρεσε διευθυντή και μετά του κοινοποίησε παραπομπή σε πειθαρχική διαδικασία
Αντιδράσεις για την παραπομπή του σε πειθαρχικό – Στο επίκεντρο οι πειθαρχικές διώξεις εκπαιδευτικών - Αναφορά στις δικαστικές αποφάσεις
Διεύθυνση εκπαίδευσης καθαίρεσε διευθυντή και μετά του κοινοποίησε παραπομπή σε πειθαρχική διαδικασία
Νηπιαγωγείο με κάγκελα
«Θα το πληρώσετε ακριβά»: Σοβαρές καταγγελίες κατά προϊσταμένης νηπιαγωγείου
Καταγγελία Συλλόγου Εκπαιδευτικών για εργασιακό εκφοβισμό και παραβίαση δικαιωμάτων σε νηπιαγωγείο του Χαλανδρίου
«Θα το πληρώσετε ακριβά»: Σοβαρές καταγγελίες κατά προϊσταμένης νηπιαγωγείου