kairos-vroxi
Πενταήμερο με βροχές «βλέπει» ο Σάκης Αρναούτογλου

Χωρίς ιδιαίτερες καιρικές μεταβολές αναμένεται να κυλήσει το πρώτο δεκαήμερο του Νοεμβρίου, ωστόσο παρότι οι θερμοκρασίες είναι καλές πλησιάζουν οι μέρες με βροχές.

Σύμφωνα με τη μετεωρολόγο της ΕΡΤ το Σάββατο προβλέπεται γενικά καλοκαιρία, αμετάβλητη θερμοκρασία και βαθμιαία εξασθένηση των βοριάδων στο Αιγαίο.

Από την Κυριακή ο βοριάς θα ενισχυθεί αγγίζοντας και τα 8 μποφόρ στο Αιγαίο, ενώ θα σημειωθούν και λίγες βροχές στα ανατολικά και νότια ηπειρωτικά, κυρίως στη Θεσσαλία και την κεντρική Στερεά, καθώς και στην Κρήτη. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση, με τις μέγιστες τιμές να υποχωρούν κάτω από τους 20 βαθμούς στα κεντρικά και βόρεια την Κυριακή και στις περισσότερες περιοχές της χώρας τη Δευτέρα.

Έρχεται 5ήμερο με βροχές

Καλό καιρό το Σαββατοκύριακο βλέπει ο Σάκης Αρναούτουγλου, αλλά πλησιάζουν οι ημέρες που θα πέσουν βροχές. Άλλωστε, έχει έρθει ο Νοέμβριος και ακόμα είμαστε με τα καλοκαιρινά.

Αναλυτικά για το Σαββατοκύριακο: Ο καιρός θα είναι καλός με κάποιες συννεφιές στις ΒΒΔ περιοχές της Ελλάδας το Σάββαρο όπως αναφέρει ο Σάκης Αρναούτογλου. Οι άνεμοι θα είναι σχετικά ενισχυμένοι στο κεντρικό, αλλά προς το απόγευμα θα εξασθενήσουν αλλά όχι για πολύ.

Η θερμοκρασία το μεσημέρι θα φτάσει τους 24 στην Αττική, στα βόρεια θα κυμανθεί από 18 έως 22 στα βόρεια και στους 23 στα νότια. Στα δυτικά ο υδράργυρος θα φτάσει τους 22 με 23 και στα ανατολικά από 23 έως 26 βαθμούς.

Ο καιρός τις επόμενες ημέρες

  • Την Κυριακή θα έχουμε τοπικές μπόρες στα ανατολικά της Θεσσαλίας, στη ΒΑ Στερεά, στην Εύβοια και την Κρήτη. Η θερμοκρασία θα είναι σε πτώση στη Β.Ελλάδα.
  • Τη Δευτέρα νέες μπόρες θα έχουμε στη Θεσσαλία, στα νότια της Πελοποννήσου και στην Κρήτη, ενώ η θερμοκρασία θα πέσει και άλλο.
  • Την Τρίτη κάποια τοπικά φαινόμενα θα έχουμε εκ νέου στη Θεσσαλία με νέα πτώση της θερμοκρασίας και την Τετάρτη ο καιρός δεν αναμένεται να βγάλει βροχές με τον υδράργυρο να παραμένει στα ίδια επίπεδα.

Από την Κυριακή στη Βόρεια Ελλάδα θα έχουμε πιο τσουχτερό κρύο όπως στη Θράκη με την ψύχρα να είναι έντονη και την Τρίτη και την Τετάρτη.

Από 8/11 έως και 13/11 αναμένονται βροχές και στην χώρα μας, κάτι που θα φανεί καλύτερα στις επόμενες προγνώσεις καιρού.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Η πιο εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών στην Ελλάδα σε 2 ημέρες στα χέρια σου - Δίνεις από το σπίτι σου

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 18/12

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

τζιμα
«Αυτή η ειρωνεία δεν βοηθάει»: Νέα τηλεοπτική σύγκρουση Τζίμα – Πρετεντέρη για τα αγροτικά μπλόκα
Ένταση στο κεντρικό δελτίο του Mega με αφορμή τα τρακτέρ στους δρόμους, την Τροχαία και τους χαρακτηρισμούς για τους αγρότες
«Αυτή η ειρωνεία δεν βοηθάει»: Νέα τηλεοπτική σύγκρουση Τζίμα – Πρετεντέρη για τα αγροτικά μπλόκα
sintakseis
Εργασία συνταξιούχου: Πώς αποφεύγεται το «πέναλτι» 10% και τι ισχύει με την εφορία
Δύο νόμιμα «τρικ» για όσους συνεχίζουν να εργάζονται μετά τη σύνταξη – Τι πρέπει να προσέξουν πριν αποφασίσουν
Εργασία συνταξιούχου: Πώς αποφεύγεται το «πέναλτι» 10% και τι ισχύει με την εφορία
χριστουγενα
8 DIY χριστουγεννιάτικα στεφάνια για γιορτινή ατμόσφαιρα στο σπίτι σου
Ανάμεσα στα πιο χαρακτηριστικά στοιχεία της χριστουγεννιάτικης διακόσμησης ξεχωρίζουν τα στεφάνια, που μπορούν να στολίσουν τόσο το εσωτερικό του...
8 DIY χριστουγεννιάτικα στεφάνια για γιορτινή ατμόσφαιρα στο σπίτι σου
Άνοια
Τα έξι «σιωπηλά» σημάδια της κατάθλιψης που συνδέονται με μελλοντική άνοια
Νέα μεγάλη μελέτη δείχνει ότι συγκεκριμένα συμπτώματα στη μέση ηλικία αυξάνουν έως και 50% τον κίνδυνο
Τα έξι «σιωπηλά» σημάδια της κατάθλιψης που συνδέονται με μελλοντική άνοια