Thumbnail
Αναλυτικά ο καιρός για αύριο, Τετάρτη 23 Οκτωβρίου

Σύμφωνα με έκτακτο δελτίο θυελλωδών ανέμων που εξέδωσε η ΕΜΥ αναμένονται:

  • Σχετικά χαμηλές πιέσεις 1018 στο Κρουσέιντ και το Γκαμπές και υψηλές 1033 στα ανατολικά Βαλκάνια.
  • Θάλασσα Κυθήρων, νοτιοδυτικό Κρητικό δυτικά του 23.30 και βόρεια του 34.00, στενό Καφηρέα συνεχίζει μέχρι 22/16 UTC, Βόρειοι βορειανατολικοί 7 ή 8 μποφόρ

Ειδικότερα, την Τετάρτη λίγες συννεφιές θα έχουμε στην Κρήτη, στις Κυκλάδες και τη νότια Εύβοια, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι φθάνοντας ακόμη και τα 6 με 7 μποφόρ με την περιοχή της Άνδρου να φτάνουν και τα 8 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα φτάσει το μεσημέρι τους 25 και 26 στα νότια της Πελοποννήσου και στους 23 στην Αττική. Στη Θεσσαλονίκη οι μέγιστες τιμές θα κυμανθούν μεταξύ 21-22 βαθμούς.

Την Πέμπτη ίσως έχουμε λίγες ψιχάλες στα βόρεια της Κρήτης και την Παρασκευή θα έχουμε περισσότερα σύννεφα στην ανατολική Στερεά και σε Εύβοια, Μαγνησία και Σποράδες ίσως έχουμε κάποιες παροδικές βροχές.

Το Σάββατο η μόνη περιοχή με τοπική βροχή ίσως είναι το βόρειο και δυτικό κομμάτι της Κρήτης.

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι μέχρι και την Κυριακή και η θερμοκρασία θα παραμείνει στα ίδια επίπεδα.

Αναλυτικά ο καιρός για αύριο, Τετάρτη 23 Οκτωβρίου

Γενικά αίθριος καιρό προβλέπει για αύριο Τετάρτη (23/10) η ΕΜΥ σε όλη σχεδόν τη χώρα και μόνο στην Εύβοια, τις Κυκλάδες και την Κρήτη θα υπάρχουν παροδικά αυξημένες νεφώσεις.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά μεταβλητοί 3 και βαθμιαία από βόρειες διευθύνσεις έως 4 μποφόρ και στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά έως 7 μποφόρ.

Τις πρωινές ώρες στα δυτικά και βόρεια ηπειρωτικά η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα φτάσει στα βόρεια τους 21 με 23 βαθμούς και στην υπόλοιπη χώρα τους 24 με 26 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική, γενικά αίθριος καιρός με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις τις πρωινές ώρες με τους ανέμους να πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ και τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 11 έως 24 βαθμούς κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη, γενικά αίθριος καιρός με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 μποφόρ, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται μεταξύ 9 και 22 βαθμούς κελσίου.

Θέλεις τα σημαντικότερα νέα της ημέρας

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Η πιο εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών στην Ελλάδα σε 2 ημέρες στα χέρια σου - Δίνεις από το σπίτι σου

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 18/12

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Σπίτια
Νέο «Ανακαινίζω»: Ριζική αναμόρφωση στη στεγαστική πολιτική
Επιδότηση έως 90% για πλήρη ανακαίνιση κατοικιών, διπλή επιστροφή ενοικίου για εργαζομένους στην περιφέρεια και αυστηρότερα μέτρα για τη βραχυχρόνια...
Νέο «Ανακαινίζω»: Ριζική αναμόρφωση στη στεγαστική πολιτική
Προϋπολογισμός
Προϋπολογισμός 2026: Αλλαγές σε ΕΝΦΙΑ και ενοίκια, αυξήσεις σε μισθούς και συντάξεις

Πακέτο παρεμβάσεων με συνολικό δημοσιονομικό αποτύπωμα 1,76 δισ. ευρώ για το 2026 περιλαμβάνει ο

Προϋπολογισμός 2026: Αλλαγές σε ΕΝΦΙΑ και ενοίκια, αυξήσεις σε μισθούς και συντάξεις