Μια νέα πληροφορία ήρθε στο φως της δημοσιότητας σχετικά με την πολύκροτη υπόθεση με τα νεκρά βρέφη στην Αμαλιάδα, αφού σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει και τέταρτο νεκρό μωρό στα χέρια της 24χρονης.
Πριν από τους 3 θανάτους και συγκεκριμένα το 2021 μια γνωστή της την κάλεσε να φυλάξει το μωράκι της. Η Ειρήνη πήγε και το παιδί ξημερώματα πέθανε στα χέρια της.
«Εγώ σαν μάνα που έχασα το παιδί μου στα χέρια της Ειρήνης θα το ψάξω», είπε η μάνα του παιδιού στο Mega και αναρωτήθηκε αν είναι και τα τέσσερα σύμπτωση. Σημείωσε δε πως η Ειρήνη διατείνετο πως το παιδί ζούσε ενώ ήταν ήδη νεκρό.
Υπενθυμίζεται ότι την διενέργεια κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης ζήτησε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών Πατρών, με αφορμή την υπόθεση με τα τρία μωρά που «χάθηκαν» σε Αχαΐα και Ηλεία.
Πλέον, ένα πέπλο μυστηρίου καλύπτει τέσσερις θανάτους βρεφών και όχι τριών.
Η έρευνα των Αρχών βρίσκεται σε εξέλιξη.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Κλειστά σχολεία αύριο Δευτέρα 12/1 λόγω κακοκαιρίας
Πώς λέγεται το «βίντεο» στα ελληνικά;
Επιστροφή ενοικίου: Ποιοι εκπαιδευτικοί εισπράττουν έως 2.850 ευρώ χωρίς αίτηση
Λογαριασμοί ρεύματος 2026: Πώς θα πάρετε έκπτωση έως 70% με μία αίτηση
Alfavita Newsroom