Thumbnail
Ένας 18χρονος στο νοσοκομείο

Ακόμη μία νέα επίθεση με σκοπό τη ληστεία εις βάρος νεαρών ατόμων, συνέβη χθες το βράδυ επί της οδού Καλλιδρόμου, στο Περιστέρι

Θύματα της επίθεσης ήταν τέσσερα αγόρια ηλικίας 19, 18, 17 και 15 ετών αντίστοιχα. Οι δράστες που χτύπησαν με γροθιές και κλωτσιές τα θύματά τους, κατάφεραν να αποσπάσουν ένα τσαντάκι με τα προσωπικά αντικείμενα του 19χρονου, ενώ ο 18χρονος από τα χτυπήματα που δέχτηκε, χρειάστηκε να μεταφερθεί στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο της Νίκαιας για την παροχή των πρώτων βοηθειών.

Από τις αναζητήσεις της Αστυνομίας που ακολούθησαν για τους δράστες, άντρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. εντόπισαν την Πλατεία Δημοκρατίας, στην ίδια περιοχή, έναν 25χρονο Αλβανό, τον οποίο προσήγαγαν και στη συνέχεια ταυτοποιήθηκε ως ένας εκ των δραστών και συνελήφθη, ενώ η έρευνα για την ταυτοτοποίηση και τον εντοπισμό και των υπολοίπων συνεχίζεται.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 14/9

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ανδρουλάκης νίκος
Ανδρουλάκης - ΔΕΘ: «Κολλέγια τρίτης και τέταρτης διαλογής έγιναν πανεπιστήμια»
Παρακολουθείστε ζωντανά την ομιλία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Νίκου Ανδρουλάκη από το Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο στη Θεσσαλονίκη.
Ανδρουλάκης - ΔΕΘ: «Κολλέγια τρίτης και τέταρτης διαλογής έγιναν πανεπιστήμια»
Gigantes
Παραδοσιακή συνταγή για γίγαντες στο φούρνο και τα μυστικά που τους απογειώνουν
Τα παραδοσιακά μαγειρευτά φαγητά έχουν πάντα μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά και στο τραπέζι μας
Παραδοσιακή συνταγή για γίγαντες στο φούρνο και τα μυστικά που τους απογειώνουν