vagelis_vlachos
Ο αδερφός ενός εκ των θυμάτων των Τεμπών προχώρησε σε μια συγκλονιστική ανάρτηση

Ο Βαγγέλης Βλάχος ο αδερφός του αδικοχαμένου Βάιου στα Τέμπη με αφορμή τη νέα υπηρεσία που προσφέρει μέσω του σάιτ της η Hellenic Train σε όποιον θέλει να κάνει δώρο εισιτήριο, έστειλε δωροκάρτα στον Κώστα Αχ. Καραμανλή.

Αξιοποιώντας αυτή τη δυνατότητα που παρέχει η Hellenic Train ο Βαγγέλης Βλάχος αποφάσισε να στείλει το αντίτιμο του εισιτηρίου του νεκρού αδελφού του στον πρώην υπουργό Μεταφορών.

Ο Βαγγέλης Βλάχος έστειλε στον πρώην υπουργό Μεταφορών το ποσό που τους είχε επιστρέψει η Hellenic Train για τα εισιτήρια των συγγενών τους που δεν έφτασαν ποτέ στον προορισμό τους.

Η ανάρτηση

Συγκεκριμένα, ο Βαγγέλης Βλάχος με ανάρτησή του στο X επέστρεψε στον Κώστα Αχ. Καραμανλή τα χρήματα που κόστισε το εισιτήριο του Βάιου. Μάλιστα, μαζί με τη δωροκάρτα, υπάρχει και η υπογραφή του ίδιου, που αναφέρει πως είναι «ο αδερφός του Βάιου που δολοφονήθηκε στα Τέμπη».

Συγκεκριμένα, ο Βαγγέλης Βλάχος τονίζει στην ανάρτησή του ότι αποφάσισε να δώσει πίσω τα χρήματα του εισιτηρίου του αδερφού του. «Βλέποντας τη νέα δυνατότητα που παρέχει η νέα πλατφόρμα της Hellenic Train, με τη δωροκάρτα, αποφάσισα να δώσω πίσω στην εταιρεία τα χρήματα του εισιτηρίου του αδερφού μου, τα οποία μας τα επέστρεψαν λίγες μέρες μετά τα Τέμπη, μιας και η IC62 καθυστέρησε πάνω από 60?», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Η Hellenic Train πριν από λίγο διάστημα ανακοίνωσε την έναρξη λειτουργίας της νέας εμπορικής πλατφόρμας, από όπου οι επιβάτες μπορούν να αγοράζουν τα εισιτήριά τους. Μέσα στις δυνατότητες που υπάρχουν, είναι και η δωροκάρτα, που μπορεί να προσφερθεί ως δώρο.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Τέλος τα παλιά διπλώματα: Τι αλλάζει για όλους τους οδηγούς

Διορισμοί εκπαιδευτικών 2026: Το ΦΕΚ με τα νέα πτυχία που «ξεκλειδώνουν» 10.000 μόνιμες θέσεις

Πανελλαδικές: Τι «έπεσε» το 2025 - Όλα τα θέματα στα ΓΕΛ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

21104altsxaimertest-666x399.jpg
Αλτσχάιμερ: Τα πρώτα “σιωπηλά” σημάδια μπορεί να ξεκινούν ήδη από τα 30
Νέα επιστημονικά δεδομένα δείχνουν ότι οι εγκεφαλικές αλλαγές που συνδέονται με την άνοια αρχίζουν πολύ νωρίτερα απ’ όσο πιστεύαμε
Αλτσχάιμερ: Τα πρώτα “σιωπηλά” σημάδια μπορεί να ξεκινούν ήδη από τα 30
χειροκινητο
Το μυστηριώδες «G» στο κιβώτιο ταχυτήτων: Η έξυπνη πατέντα της Porsche που «νίκησε» τους κανονισμούς
Μια ασυνήθιστη σχέση ταχυτήτων που γεννήθηκε για να παρακάμψει κανονισμούς και να γράψει ιστορία στην αυτοκίνηση
Το μυστηριώδες «G» στο κιβώτιο ταχυτήτων: Η έξυπνη πατέντα της Porsche που «νίκησε» τους κανονισμούς