Ένοπλη ληστεία στον Ασπρόπυργο
Πρόκειται για δύο 16χρονους κι έναν 18χρονο, που δεν έχει ενηλικιωθεί ακόμη

Τρεις ανήλικοι λήστεψαν, υπό την απειλή μαχαιριού, κατάστημα ψιλικών στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης, απ' όπου αφαίρεσαν 320 ευρώ και καπνικά προϊόντα.

Το περιστατικό συνέβη χθες τα ξημερώματα στην περιοχή της Θεσσαλονίκης, με τους δράστες να συλλαμβάνονται λίγη ώρα αργότερα, έπειτα από αστυνομικές αναζητήσεις.

Πρόκειται για δύο 16χρονους κι έναν 18χρονο (δεν έχει ενηλικιωθεί ακόμη), εις βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για από κοινού ληστεία και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Μάλιστα, οι δύο πρώτοι, όπως ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ., είχαν ληστέψει το ίδιο κατάστημα τον περασμένο Ιούνιο, όταν αφαίρεσαν 2100 ευρώ από τα ταμεία και τσιγάρα.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 6/12

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Kakokaiρια
Κακοκαιρία Byron: Πότε ο εργαζόμενος δικαιούται να μην εργαστεί και να πληρωθεί
Τι προβλέπει ο νόμος για αδυναμία μετακίνησης, κλειστά σχολεία, τηλεργασία και διανομείς σε ακραίες καιρικές συνθήκες.
Κακοκαιρία Byron: Πότε ο εργαζόμενος δικαιούται να μην εργαστεί και να πληρωθεί
ντεζα βου
Déjà Vu: Όταν η μνήμη μάς παίζει παιχνίδια — αλλά όχι προφητικά
Νέα έρευνα αποκαλύπτει γιατί, όταν νιώθουμε ότι «το έχουμε ξαναζήσει», πιστεύουμε πως μπορούμε και να προβλέψουμε τι θα συμβεί μετά.
Déjà Vu: Όταν η μνήμη μάς παίζει παιχνίδια — αλλά όχι προφητικά