Τραγωδία στο Χαλάνδρι: Αιφνίδιος θάνατος - Δρομέας κατέρρευσε και πέθανε
Τραγωδία στο Χαλάνδρι: 53χρονος δρομέας κατέρρευσε και πέθανε

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 53χρονος αθλητής, ο οποίος κατέρρευσε και κατέληξε την ώρα του 11ου Αγώνα Ρεματιάς στο Χαλάνδρι.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του δήμου Χαλανδρίου, ο οποίος εξέφρασε τη βαθιά οδύνη του για τον αιφνίδιο θάνατο του 53χρονου κατά τη διάρκεια του 11ου Αγώνα Ρεματιάς, «πιστοποιημένοι νοσηλευτές και εργαζόμενοι έκαναν ΚΑΡΠΑ χρησιμοποιώντας και απινιδωτή μέχρι την έλευση του ΕΚΑΒ χωρίς δυστυχώς αποτέλεσμα. Ο αθλητής μεταφερθηκε με το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο ΚΑΤ όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του».

«Ζητούμε συγγνώμη για τη διακοπή του αγώνα από τους εκατοντάδες αθλητές που περίμεναν για την διαδρομή των 5 και του 1χλμ., ωστόσο νομίζουμε ότι η γιορτή αυτή του αθλητισμου χάνει το νόημα της μετά από τέτοιο γεγονός», προστίθεται επίσης στην ανακοίνωση.

Ο Δήμος Χαλανδρίου και η διεύθυνση Αθλητισμού εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.

Η ανακοίνωση του δήμου Χαλανδρίου

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 28/10

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

τέντωμα
Το απλό τέντωμα που... ρίχνει την πίεση: Τι αποκαλύπτει νέα επιστημονική μελέτη
Το τέντωμα ενεργοποιεί νευρικά αντανακλαστικά, μειώνει την αρτηριακή πίεση και χαλαρώνει το σώμα, σύμφωνα με νέα έρευνα από τις ΗΠΑ
Το απλό τέντωμα που... ρίχνει την πίεση: Τι αποκαλύπτει νέα επιστημονική μελέτη