Κηφισιά: Συνελήφθη 15χρονος εγγονός γνωστού πρώην υπουργού για ληστεία
Θύματα ληστείας έπεσαν 15χρονος και 19χρονος στην Κηφισιά - Συνελήφθησαν οι δράστες

Ομάδα αγοριών, στην οποία φέρεται να συμμετείχε και 15χρονος εγγονός γνωστού πρώην υπουργού, λήστεψε έναν 15χρονο και έναν 19χρονο στην Κηφισιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής.

Όπως ανέφεραν τα δύο θύματα σε ομάδα ΔΙ.ΑΣ., ενώ διέρχονταν από το άλσος Συγγρού, ομάδα νεαρών οι οποίοι κάθονταν σε κιόσκι, τους προσέγγισαν και με απειλή γυάλινου μπουκαλιού τους ζήτησαν να τους δώσουν τα χρήματα που είχαν πάνω τους, αφαιρώντας τελικά, τρία με πέντε ευρώ.

 Οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., με βάση την περιγραφή που έδωσαν τα δύο παιδιά, κινήθηκαν στην περιοχή προχωρώντας σε αναζήτηση των δραστών. Έπειτα από λίγη ώρα, κατάφεραν να εντοπίσουν μία ομάδα τεσσάρων ατόμων, στην πλατεία Πλατάνου, στο κέντρο της Κηφισιάς, ηλικίας 14, 15 και 18 ετών.

 Τα άτομα προσήχθησαν στο τμήμα της Κηφισιάς όπου κλήθηκαν τα δύο θύματα μαζί με τους γονείς τους, προκειμένου να αναγνωρίσουν αν πρόκειται για τα άτομα που τους επιτέθηκαν. Τότε, αναγνώρισαν τους δύο από αυτούς, τον 15χρονο και τον έναν 18χρονο.

Οι δράστες συνελήφθησαν και σήμερα θα οδηγηθούν στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Συναγερμός ΕΦΕΤ: Ανάκληση σε πασίγνωστη φέτας λόγω Λιστέριας

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Βγήκαν οι προκηρύξεις εκπαιδευτικών - Όλα τα κριτήρια

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ΔΑΣΚΑΛΑ
Μαθήτρια Γυμνασίου εκμυστηρεύτηκε σε καθηγήτρια ότι θέλει να αυτοκτονήσει: Το σχολείο μπροστά στην ευθύνη
Η σχέση εμπιστοσύνης ανάμεσα σε μαθητή και εκπαιδευτικό είναι πολλές φορές το μοναδικό «δίχτυ» που μπορεί να αποτρέψει τα χειρότερα.
Μαθήτρια Γυμνασίου εκμυστηρεύτηκε σε καθηγήτρια ότι θέλει να αυτοκτονήσει: Το σχολείο μπροστά στην ευθύνη
θεατρο
2ο Πανελλήνιο Μαθητικό Φεστιβάλ Θεάτρου στην Ιεράπετρα: Όταν η δραματική τέχνη μεταμορφώνει την Εκπαίδευση
Το θέατρο ως πανίσχυρο παιδαγωγικό εργαλείο μάθησης και ανάπτυξης: «Μαθαίνω και εξελίσσομαι πράττοντας»
2ο Πανελλήνιο Μαθητικό Φεστιβάλ Θεάτρου στην Ιεράπετρα: Όταν η δραματική τέχνη μεταμορφώνει την Εκπαίδευση