Δολοφονία στην Κυψέλη
«Μας έλεγε ότι ήταν λάθη που έκανε μικρός» - «Τον σιχαινόμασταν» λένε τα αδέλφια που έσφαξαν τον ξάδελφό τους που τους κακοποιούσε σεξουαλικά όταν ήταν παιδιά

Με δάκρυα στα μάτια παραδόθηκαν στην αστυνομία, αφού είχαν δολοφονήσει τον 28χρονο ξάδελφό τους στην Κυψέλη, δύο αδέλφια 17 και 19 ετών, που υποστηρίζουν ότι το θύμα τους κακοποιούσε σεξουαλικά όταν ήταν παιδιά.

Ο μεγαλύτερος αδερφός, φέρεται να ανέφερε στους αστυνομικούς, σύμφωνα με το MEGA: «Την Κυριακή το βράδυ ο 28χρονος μου έστειλε στο Instagram να βρεθούμε όλοι μαζί στη Φωκίωνος. Εκείνος ήρθε κατευθείαν από το αεροδρόμιο. Μας έλεγε ότι ήταν λάθη που έκανε μικρός. Τον σιχαινόμασταν. Πιαστήκαμε στα χέρια και βγάλαμε κι εγώ κι ο αδελφός μου σουγιάδες που είχα αγοράσει εγώ το πρωί από το Μοναστηράκι και τον μαχαιρώσαμε. Έπειτα τρέξαμε και τους πετάξαμε στα σκουπίδια. Δεν αντέχαμε άλλο όλο αυτό. Δεν άντεχα να μας μιλάει και να τον βλέπω».

Με δάκρυα στα μάτια, ο 17χρονος προσπάθησε να περιγράψει τι είχε συμβεί: «Όταν ήμασταν μικροί και μέναμε στην Αλβανία, ο ξάδελφός μου μας παρενοχλούσε – τόσο εμένα όσο και τον αδελφό μου – σεξουαλικά χωρίς τη θέλησή μας. Από τότε δεν τον είχα ξαναδεί, αλλά περιστασιακά μου έστελνε μηνύματα στο Instagram και με ρωτούσε τι κάνω. Το βράδυ της Δευτέρας μας ζήτησε να βρεθούμε όλοι μαζί στην Κυψέλη. Εγώ είχα μαζί μου ένα μαχαίρι για ασφάλεια. Δεν θυμάμαι πολλά. Θυμάμαι όμως, ότι κρατούσα το μαχαίρι και του επιτέθηκα».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Αποκάλυψη alfavita.gr: «Τους πετούσε κλειδιά και τους έλεγε ζώα» – Καταγγελία για Διευθύντρια Λυκείου στην Αθήνα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

απθ
ΑΠΘ - Σκληρή καταγγελία ΕΛΜΕ για ΜΑΤ στο campus: «Η τρομοκρατία δεν θα περάσει!» –
Ένταση και συλλήψεις στο ΑΠΘ: Οι ΕΛΜΕ καταγγέλλουν εισβολή των ΜΑΤ και ζητούν απαλλαγή των φοιτητών
ΑΠΘ - Σκληρή καταγγελία ΕΛΜΕ για ΜΑΤ στο campus: «Η τρομοκρατία δεν θα περάσει!» –
καισαριανή
Καισαριανή 1944: Από τις συγκλονιστικές φωτογραφίες στην ανανέωση της ιστορικής διδασκαλίας
Φωτογραφίες που μιλούν: Η ιστορική εκπαίδευση στην Ελλάδα χρειάζεται θάρρος και αλήθεια
Καισαριανή 1944: Από τις συγκλονιστικές φωτογραφίες στην ανανέωση της ιστορικής διδασκαλίας