Γαλλία: Ανθρώπινο ποτάμι κατά της ακρίβειας – Περίπου 1.000 συλλήψεις και επεισόδια σε πολλές πόλεις

Κοινωνία 0

Παρά... «τρίχα» - Γάτα παραλίγο να κάψει σπίτι όταν άνοιξε το φούρνο

gata
Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
H γάτα παραλίγο να τους κάψει το σπίτι – Ο φούρνος πήρε φωτιά μέσα στη νύχτα

Ένας ιδιοκτήτης σπιτιού στο Μίσιγκαν γλίτωσε παρά τρίχα από την καταστροφή όταν ο φούρνος του πήρε φωτιά μέσα στη νύχτα.

Ποιος ήταν ο υπαίτιος της φωτιάς;

Σύμφωνα με την πυροσβεστική υπηρεσία, ο «ένοχος» ήταν… η γάτα της οικογένειας.

Η πυροσβεστική υπηρεσία του Almira Township έλαβε κλήση στις 2:30 π.μ. την 1η Οκτωβρίου για φωτιά σε κατοικία, στην οδό Burnt Mill Road.

«Η έρευνα έδειξε ότι το κατοικίδιο της οικογένειας ενεργοποίησε κατά λάθος τη λειτουργία αυτοκαθαρισμού του φούρνου ενώ οι κάτοικοι του σπιτιού κοιμόντουσαν, προκαλώντας τη φωτιά», ανέφερε η υπηρεσία στη σελίδα της στο Facebook.

Ευτυχώς, η φωτιά περιορίστηκε μόνο μέσα στον φούρνο και οι ένοικοι του σπιτιού ξύπνησαν χάρη στους ανιχνευτές καπνού.

Σύμφωνα με την nypost η οικογένεια, η οποία ήταν κατάλληλα προετοιμασμένη, είχε στο σπίτι και πυροσβεστήρα, τον οποίο χρησιμοποίησαν για να σβήσουν τις φλόγες προτού αυτές επεκταθούν.

«Συγχαρητήρια στον ιδιοκτήτη αυτού του σπιτιού για το γεγονός ότι είχε λειτουργικούς ανιχνευτές καπνού και πυροσβεστήρα!» ανέφερε η υπηρεσία.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Γνωρίζετε τι σημαίνει η σπάνια λέξη «φλήναφος»;

Δεκάδες καταλήψεις σε όλη την Ελλάδα – Η λίστα με τα κλειστά σχολεία

Τα ιδανικά χωριά για φθινοπωρινές εξορμήσεις και περιπέτεια

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία