Ένας 64χρονος συνταξιούχος καθηγητής στο Ηράκλειο της Κρήτης κατηγορείται για τον βιασμό έξι ανηλίκων, με τα οποία έχει συγγενική σχέση.
Σημειώνεται πως οι ενήλικες σήμερα – πέντε γυναίκες και ένας άνδρας – προχώρησαν σε καταγγελίες με πρώτο το αγόρι για τον οποίο το αδίκημα δεν έχει παραγραφεί.
Πιο συγκεκριμένα, το τελευταίο φερόμενο έγκλημα του καθηγητή ήταν το 2010, οπότε είχε βιάσει σε ηλικία μόλις 5 ετών τον 19χρονο σήμερα νεαρό.
Για την υπόθεση ενημερώθηκε ο εισαγγελέας Ηρακλείου ο οποίος διέταξε την διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας από την αστυνομία, ενώ στο πλαίσιο αυτής ελήφθη κατάθεση από τον 19χρονο.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 12/9
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ