bullying μαθητής
Στο κρατητήριο μαθητές Γυμνασίου - Τους μήνυσε διευθυντής για εξύβριση και απειλή - Ο καβγάς για φωτογραφίες σε κινητό

Συνελήφθησαν δύο μαθητές σε Γυμνάσιο στο Κορωπί από αστυνομικούς ενώ βρίσκονταν στο σχολείο, το πρωί της περασμένης Δευτέρας.

Όπως δήλωσαν μαθητές στο Star, τα συγκεκριμένα παιδιά έχουν λογομαχήσει πολλές φορές με τον διευθυντή, ενώ το συγκεκριμένο επεισόδιο φαίνεται πως ξεκίνησε από μία φωτογραφία.

Ο ένας μαθητής, ο οποίος έχει μείνει δύο φορές στην 1η Γυμνασίου ισχυρίζεται πως ο καβγάς ξεκίνησε για το κινητό τηλέφωνο. Ο δεύτερος μαθητής, ο οποίος φοιτά στην 1η Γυμνασίου εδώ και έξι χρόνια, ισχυρίζεται πως προκλήθηκε από τον διευθυντή του με κάποιες φωτογραφίες. Και οι δύο μαθητές οδηγήθηκαν την Τρίτη στην δικαιοσύνη και στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθεροι.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Το απλό βήμα που πρέπει να κάνετε πάντα στο μπρόκολο πριν το μαγείρεμα

«Κάλτσα»: Πώς λέγεται στα ελληνικά;

Γιατί δεν πρέπει να ξεφορτώνεστε τα γρατζουνισμένα πιάτα σας

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

δάσκαλοι
Ποιος θα σώσει το εκπαιδευτικό σύστημα από τα τοξικά στελέχη;
Γιατί κανένας εκπαιδευτικός δεν μπορεί  να δημιουργήσει προβάδισμα και να διδάξει ελευθερία, όταν ο ίδιος εργάζεται υπό καθεστώς φόβου
Ποιος θα σώσει το εκπαιδευτικό σύστημα από τα τοξικά στελέχη;