nosokomeio
Ο ανήλικος νοσηλεύεται με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις

Ένας 14χρονος μαθητής στην Θεσσαλονίκης, έπεσε από την ταράτσα μίας 4οροφης πολυκατοικίας, ενώ έκανε παρκούρ στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης.

Ο ανήλικος νοσηλεύεται διασωληνωμένος και σε σοβαρή κατάσταση. Σύμφωνα με πηγές από το νοσοκομείο, τα ευρήματα των εργαστηριακών εξετάσεων έδειξαν ότι ο ανήλικος υπέστη κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, ενώ υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

Η πτώση συνέβη γύρω στις 7 το απόγευμα σε πολυκατοικία επί της οδού Μολδοβλαχίας, όταν έσπασε προστατευτικό τζάμι στην ταράτσα της πολυκατοικίας με αποτέλεσμα ο ανήλικος να βρεθεί στον φωταγωγό. Μαρτυρίες περιοίκων αναφέρουν ότι μαζί με τον 14χρονο βρίσκονταν εκείνη την ώρα κι άλλα παιδιά της ηλικίας του.

Σύμφωνα δε με τις ίδιες μαρτυρίες, συχνά ανήλικοι κάνουν «παρκούρ» στην ταράτσα της συγκεκριμένης πολυκατοικίας, πηδώντας από παρακείμενη, εγκαταλελειμμένη, οικοδομή.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750€: Βγήκε το Μητρώο Ωφελουμένων - Μάθετε αν είστε μέσα και ξεκινήστε

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Ναζιστικά συνθήματα στο ΓΕΛ Καρέα
Σοκ σε σχολείο στον Βύρωνα: Γέμισαν με ναζιστικά συνθήματα τους τοίχους (Φωτογραφίες)
«Το φασιστικό δηλητήριο στα σχολεία δεν περνά» – Καταδίκη από την Ένωση Γονέων Βύρωνα
Σοκ σε σχολείο στον Βύρωνα: Γέμισαν με ναζιστικά συνθήματα τους τοίχους (Φωτογραφίες)