Σοκ έχει προκαλέσει ο ξυλοδαρμός 14χρονης στη Γλυφάδα, με την υπόθεση να παίρνει ανησυχητικές διαστάσεις.
Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ομάδες ανηλίκων έχουν ανοίξει βεντέτα με τις τρεις κοπέλες που χτύπησαν το κορίτσι, αναζητώντας, παράλληλα, όλους όσοι συμμετείχαν στη συντονισμένη επίθεση.
Ανεξέλεγκτη η κατάσταση
Η κατάσταση τις τελευταίες ώρες φαίνεται να βρίσκεται εκτός ελέγχου καθώς στο TikTok κυκλοφορούν δεκάδες βίντεο στα οποία μαθητές δημοσιεύουν τα προσωπικά στοιχεία των τριών κοριτσιών που έστησαν την ενέδρα στην 14χρονη.
Στα επίμαχα βίντεο, οι ανήλικοι έχουν ανεβάσει φωτογραφίες των 14χρονων, τα ονοματεπώνυμά τους, τους αριθμούς των κινητών τους τηλεφώνων ακόμη και χάρτες με τις διευθύνσεις τους προκειμένου να τις εντοπίσουν όσοι ζητούν εκδίκηση.
Την ίδια ώρα, αρκετοί μαθητές κανονίζουν μέσα από τα social media ραντεβού για σήμερα το πρωί έξω από το σχολείο του ενός κοριτσιού με πρόθεση να «πάρουν το αίμα τους πίσω»!
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Η πρώτη αργία του Σεπτεμβρίου για όλες τις τάξεις τη νέα σχολική χρονιά
Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 27/8
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ