Προσοχή! Η νέα απάτη με τα κινητά που βάζει στο στόχαστρο τους οδηγούς

Κοινωνία 0

Παύλος Φύσσας: Ξεκινά η πορεία στη μνήμη του- Κλειστοί οι σταθμοί «Κορυδαλλός» και «Μανιάτικα»

Μάγδα Φυσσα
Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Η Τροχαία έχει προχωρήσει σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην περιοχή του Κερατσινίου και της Νίκαιας

Εκατοντάδες διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν στην οδό Φύσσα 60, στο μνημείο του δολοφονημένου Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι προκειμένου να συμμετάσχουν στην πορεία μνήμης του 34χρονου καλλιτέχνη. Συγγενείς, φίλοι, καλλιτέχνες, απλοί πολίτες που δεν γνώριζαν τον νεαρό τραγουδιστή συμμετέχουν στην πορεία η οποία θα καταλήξει στη Μάντρα του Μπλόκου της Κοκκινιάς.

Υπενθυμίζεται πως στις 17:30 οι σταθμοί του ΜΕΤΡΟ «Μανιάτικα» και «Κορυδαλλός» έχουν κλείσει για το κοινό, έπειτα από εντολή της αστυνομίας, με αποτέλεσμα η προσέλευση των διαδηλωτών στο σημείο της συγκέντρωσης θα πρέπει να γίνει με άλλα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

Παράλληλα, η Τροχαία έχει προχωρήσει σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην περιοχή του Κερατσινίου και της Νίκαιας.

Σε απόσταση από το μνημείο του Παύλου Φύσσα υπάρχει ήδη διακριτική παρουσία αστυνομικών, οι οποίοι ευελπιστούν πως δεν θα υπάρξουν επεισόδια από άτομα που ενδεχομένως παρεισφρήσουν στην πορεία μόνο και μόνο για να δημιουργήσουν φασαρίες.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Άνω Λιόσια: Σε σοβαρή κατάσταση η διευθύντρια του 1ου Νηπιαγωγείου – Κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις μετά την επίθεση

Νέο πρόγραμμα ΔΥΠΑ: 8.000 επιδοτούμενες θέσεις εργασίας για ανέργους ηλικίας άνω των 55 ετών

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία