Τραγωδία στο Ηράκλειο: Ο πατέρας βρήκε τον γιο του νεκρό
Οι αστυνομικοί απέκλεισαν από την πρώτη στιγμή το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας

Νεκρό μέσα στο σπίτι του στο Ηράκλειο εντόπισε τον 29χρονο γιο του ένας πατέρας, ο οποίος έσπευσε να δει αν είναι καλά το παιδί του, καθώς δεν είχε δώσει σημεία ζωής.

Ο 29χρονος δεν απαντούσε στα τηλέφωνα και όταν ο πατέρας πήγε στο σπίτι του τον βρήκε να κείτεται νεκρός στο κρεβάτι του.

Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. και ασθενοφόρο, με τους διασώστες να διαπιστώνουν απλά το θάνατο του.

Οι αστυνομικοί απέκλεισαν από την πρώτη στιγμή το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας και σύμφωνα με πληροφορίες, ο θάνατος του οφείλεται σε παθολογικά αίτια.

Φως στα ακριβή αίτια του θανάτου του νεαρού άνδρα θα ρίξει η νεκροψία – νεκροτομή που θα διενεργηθεί.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Μήπως έχετε κλήσεις που αγνοείτε; Πώς να τις ελέγξετε online

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Ανακοινώθηκε ο 3ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ με ΝΕΑ ΥΛΗ: Βγήκαν τα πρώτα Τεστ με τις λύσεις τους

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Γλώσσα - Συζήτηση
Πώς λέγεται στα ελληνικά το mood;
Αν κάτι αξίζει να κρατήσουμε από αυτή τη σειρά, δεν είναι να «απαγορεύσουμε» τις ξένες λέξεις. Είναι να θυμηθούμε ότι έχουμε κι άλλες επιλογές.
Πώς λέγεται στα ελληνικά το mood;