Πτώση σοβάδων
Τραυματίστηκαν δύο μαθήτριες - Γονείς υπέβαλαν μηνύσεις

Σοβάδες έπεσαν στο κεφάλι των μαθητών της Γ' τάξης του Γυμνασίου Φιλιππιάδας στην Πρέβεζα την ώρα που έκαναν μάθημα, με αποτέλεσμα δυο μαθήτριες να μεταφερθούν στο Κέντρο Υγείας για την παροχή πρώτων βοηθειών.

Ανάστατοι οι γονείς, σύμφωνα με πληροφορίες, προχώρησαν σε υποβολή μηνύσεων κατά παντός υπευθύνου.

Το περιστατικό που θα μπορούσε να έχει πολύ δυσάρεστη κατάληξη, προκάλεσε την παρέμβαση της Εισαγγελίας, ενώ το Αστυνομικό Τμήμα Ζηρού σχημάτισε δικογραφία για έκθεση ανηλίκων σε κίνδυνο.

Δεν είναι γνωστό γιατί κατέρρευσε τμήμα της οροφής της σχολικής αίθουσας, ενώ ο Δήμος Ζηρού δεν έβγαλε επίσημη ανακοίνωση για το θέμα.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ για όλους του εργαζόμενους ιδιωτικού τομέα - ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΔΩ ΕΩΣ ΤΙΣ 12 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Πόλεμος
Πόλεμος και ηθική
«Όλοι οι πόλεμοι μπορεί να χαρακτηριστούν συλλήβδην ανήθικοι επειδή είναι αδιάψευστο γεγονός η καταστροφικότητά τους»
Πόλεμος και ηθική