Στα επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα που αναμένονται τις επόμενες ώρες αναφέρθηκε με ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα ο μετεωρολόγος Κλέαρχος Μαρουσάκης, συστήνοντας προσοχή στους πολίτες.
Συγκεκριμένα, ο κ. Μαρουσάκης κάνει λόγο για «έντονη αστάθεια με έμφαση στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια», με εκδήλωση βροχών, καταιγίδων, ακόμη και απότομης ενίσχυσης των ανέμων.
Η ανάρτηση του Μαρουσάκη
«Έντονη αστάθεια αναμένεται να επικρατήσει τις επόμενες ημέρες στη χώρα μας και με έμφαση τα δυτικά, κεντρικά και βόρεια γεωγραφικά διαμερίσματα που σημαίνει ότι κατά περιόδους και κατά τόπους θα εκδηλώνονται έντονες βροχές, καταιγίδες οι οποίες θα συνοδεύονται από έντονους κεραυνούς, χαλάζι ή και απότομες ενισχύσεις των ανέμων.
Συγκεκριμένα για σήμερα Τρίτη
Τα φαινόμενα θα ξεκινήσουν από την κεντρική Μακεδονία, το βορειοδυτικό Αιγαίο αλλά και προς το κεντρικό και βόρειο Ιόνιο για να επεκταθούν προς το βράδυ και προς τη Θεσσαλία.
Την Τετάρτη
Τα φαινόμενα θα εξαπλωθούν στο σύνολο της δυτικής, κεντρικής και βόρειας χώρας.
Η έντονη αυτή αστάθεια θα επιμείνει τουλάχιστον μέχρι και την Παρασκευή όπου περισσότερες λεπτομέρειες θα μπορούμε να δώσουμε με τα νεότερα στοιχεία.
Δείχνουμε την απαιτούμενη προσοχή!»
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 27/8
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ