Thumbnail
"Κατά περιόδους και κατά τόπους θα εκδηλώνονται έντονες βροχές, καταιγίδες οι οποίες θα συνοδεύονται από έντονους κεραυνούς, χαλάζι ή και απότομες ενισχύσεις των ανέμων".

Στα επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα που αναμένονται τις επόμενες ώρες αναφέρθηκε με ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα ο μετεωρολόγος Κλέαρχος Μαρουσάκης, συστήνοντας προσοχή στους πολίτες.

Συγκεκριμένα, ο κ. Μαρουσάκης κάνει λόγο για «έντονη αστάθεια με έμφαση στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια», με εκδήλωση βροχών, καταιγίδων, ακόμη και απότομης ενίσχυσης των ανέμων.

Η ανάρτηση του Μαρουσάκη

«Έντονη αστάθεια αναμένεται να επικρατήσει τις επόμενες ημέρες στη χώρα μας και με έμφαση τα δυτικά, κεντρικά και βόρεια γεωγραφικά διαμερίσματα που σημαίνει ότι κατά περιόδους και κατά τόπους θα εκδηλώνονται έντονες βροχές, καταιγίδες οι οποίες θα συνοδεύονται από έντονους κεραυνούς, χαλάζι ή και απότομες ενισχύσεις των ανέμων.
 

Συγκεκριμένα για σήμερα Τρίτη
Τα φαινόμενα θα ξεκινήσουν από την κεντρική Μακεδονία, το βορειοδυτικό Αιγαίο αλλά και προς το κεντρικό και βόρειο Ιόνιο για να επεκταθούν προς το βράδυ και προς τη Θεσσαλία.
 

Την Τετάρτη
Τα φαινόμενα θα εξαπλωθούν στο σύνολο της δυτικής, κεντρικής και βόρειας χώρας.
Η έντονη αυτή αστάθεια θα επιμείνει τουλάχιστον μέχρι και την Παρασκευή όπου περισσότερες λεπτομέρειες θα μπορούμε να δώσουμε με τα νεότερα στοιχεία.
Δείχνουμε την απαιτούμενη προσοχή!»

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Η πιο εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών στην Ελλάδα σε 2 ημέρες στα χέρια σου - Δίνεις από το σπίτι σου

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 18/12

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

συντ
Καθολικές αυξήσεις στις συντάξεις για πρώτη φορά μετά από 10 χρόνια - Όφελος για 2,6 εκατ. συνταξιούχους
Νέα εποχή για τις συντάξεις μετά από μια δεκαετία στασιμότητας
Καθολικές αυξήσεις στις συντάξεις για πρώτη φορά μετά από 10 χρόνια - Όφελος για 2,6 εκατ. συνταξιούχους
ηλεκτρονική απάτη
Γιορτινές αγορές με παγίδες: Πώς να προστατεύσετε την κάρτα σας από απάτες
Χριστουγεννιάτικες αγορές χωρίς «δώρα» στους χάκερ: Οδηγός επιβίωσης για την κάρτα και το πορτοφόλι σας
Γιορτινές αγορές με παγίδες: Πώς να προστατεύσετε την κάρτα σας από απάτες