Εισαγγελική έρευνα για την παραλίγο σύγκρουση των τρένων στους Αγίους Αναργύρους
Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Πρόκειται να εξετάσουν κατά πόσο υπάρχουν ποινικές ευθύνες

Τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης προκειμένου να αποσαφηνιστούν τα αίτια της παρολίγον σύγκρουσης αμαξοστοιχιών κοντά στο σταθμό των Αγίων Αναργύρων προχώρησε η Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι εισαγγελικές αρχές πρόκειται να εξετάσουν κατά ποσό υπάρχουν ποινικές ευθύνες, οι οποίες να σχετίζονται ιδίως με το αδίκημα των επικίνδυνων παρεμβάσεων στη συγκοινωνία μέσων σταθερής τροχιάς.

Η ΓΑΔΑ, η οποία και θα αναλάβει τη συγκεκριμένη έρευνα υπό την εποπτεία εισαγγελέα, καλείται να πράξει όλες τις απαραίτητες ενεργείς. Μεταξύ αυτών είναι η λήψη καταθέσεων, η αναζήτηση των επικοινωνιών των δύο τρένων, ενώ αναμένεται και να παραγγελθεί η σύνταξη σχετικών πορισμάτων από τον ΟΣΕ, έτσι ώστε να υπάρχουν στη διάθεση της δικαιοσύνης όλες οι λεπτομέρειες για το παρολίγον ατύχημα.

Η διενέργεια της προκαταρκτικής θα γίνει από τη ΓΑΔΑ υπό την εποπτεία της Εισαγγελέως πρωτοδικών Αγγελικής Τριανταφύλλου.

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

«Θα το πληρώσετε ακριβά»: Σοβαρές καταγγελίες κατά προϊσταμένης νηπιαγωγείου

Fuel Pass: Πότε λήγει η προθεσμία – Πόσα χρήματα δικαιούστε

Πανελλήνιες 2026: Θέματα, Λύσεις, Αποτελέσματα και Bάσεις στο google

Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Γαβριήλ Σακελλαρίδης
Σακελλαρίδης: «Η Νέα Αριστερά δεν διαλύεται – Θα ανασυγκροτηθεί και θα δώσει τις μάχες που έρχονται»
Αιχμές για τις αποχωρήσεις βουλευτών και αναφορές στον ρόλο της ΕΛ.Α.Σ. – Κάλεσμα για συσπείρωση και συνέχιση της πολιτικής πορείας του κόμματος
Σακελλαρίδης: «Η Νέα Αριστερά δεν διαλύεται – Θα ανασυγκροτηθεί και θα δώσει τις μάχες που έρχονται»
Ανοίγει η πλατφόρμα της ΑΑΔΕ για τις φορολογικές δηλώσεις 2026
Νέα ρύθμιση-ανάσα για χρέη σε Εφορία: Έως 72 δόσεις με ελάχιστη καταβολή 30 ευρώ
Δεύτερη ευκαιρία για χιλιάδες οφειλέτες – Ποιοι εντάσσονται, πώς γίνεται η αίτηση και ποια είναι τα «κρυφά» σημεία της ρύθμισης
Νέα ρύθμιση-ανάσα για χρέη σε Εφορία: Έως 72 δόσεις με ελάχιστη καταβολή 30 ευρώ