voulisma
Δείτε τον «κρυμμένο» θησαυρό της ανατολικής Κρήτης

Τι κι αν το καλοκαίρι έχει τελειώσει και επίσημα. Για κάποιους ο Σεπτέμβριος αποτελεί τον καλύτερο μήνα του χρόνου για διακοπές – άλλωστε, ο καιρός όχι απλά το επιτρέπει, αλλά είναι ο κατάλληλος για βουτιές. Όπως και η ανακάλυψη καλά κρυμμένων μυστικών σε διάφορες γωνιές της Ελλάδας.

Ένα από αυτά είναι και η παραλία Βούλισμα, γνωστή και ως Χρυσή στην ανατολική Κρήτη, στο Ίστρον, λίγα χιλιόμετρα ανατολικά του Αγίου Νικολάου. Αυτή η παραλία αποτελεί έναν ειδυλλιακό προορισμό που γοητεύει κάθε επισκέπτη με τη χρυσαφένια άμμο της και τα κρυστάλλινα, γαλαζοπράσινα νερά της. Το φυσικό περιβάλλον γύρω από την παραλία είναι εξίσου μαγευτικό, με καταπράσινους λόφους και βραχώδεις σχηματισμούς, προσδίδοντας μια αίσθηση απομόνωσης και ηρεμίας.

Η παραλία είναι γνωστή για την απαλή κλίση του βυθού της, καθιστώντας την ιδανική για ασφαλή κολύμβηση, ενώ τα καθαρά νερά της έχουν αναδείξει το Βούλισμα στην 6η θέση της λίστας με τις πιο δημοφιλείς και ομορφότερες παραλίες στον κόσμο, σύμφωνα με την εταιρεία ενοικίασης πολυτελών κατοικιών CV Villas.

Το Βούλισμα δεν είναι μόνο ένας τόπος φυσικής ομορφιάς, αλλά και ένας προορισμός που προσφέρει σύγχρονες ανέσεις. Η παραλία διαθέτει οργανωμένες εγκαταστάσεις με ομπρέλες, ξαπλώστρες και ποικιλία θαλάσσιων σπορ, εξασφαλίζοντας μια ολοκληρωμένη εμπειρία χαλάρωσης.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 19/9

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

δημοσκ
Νέα δημοσκόπηση: Προβάδισμα ΝΔ, προβληματισμός για μέτρα ΔΕΘ και σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ
Νέα δημοσκόπηση: Προβάδισμα της ΝΔ - Προβληματισμός για τα μέτρα ΔΕΘ, σκιά από την ακρίβεια και τον ΟΠΕΚΕΠΕ
Νέα δημοσκόπηση: Προβάδισμα ΝΔ, προβληματισμός για μέτρα ΔΕΘ και σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ
Vivliopoleio
Φεστιβάλ Βιβλίου: Ισραηλινός επιτέθηκε και έφτυσε εκδότρια για την παλαιστινιακή σημαία
Ο Σύλλογος Εκδοτών καταδικάζει το περιστατικό και καλεί την κυβέρνηση να πάρει μέτρα κατά της βίας εναντίον Ελλήνων πολιτών
Φεστιβάλ Βιβλίου: Ισραηλινός επιτέθηκε και έφτυσε εκδότρια για την παλαιστινιακή σημαία