Τραγωδία στην Ηλεία: Γιος ξυλοκόπησε τη μητέρα του, ο πατέρας πήγε να τους χωρίσει και πέθανε
Μπήκε στη μέση να τους χωρίσει και πέθανε

Τραγική εξέλιξη είχε ένα ενδοοικογενειακό επεισόδιο στην περιοχή της Μπούκας Παλαιοχωρίου το βράδυ της Δευτέρας.

Σύμφωνα με το ilialive.gr, ένας 59χρονος άφησε την τελευταία του πνοή την ώρα του επεισοδίου με τις Αρχές να εξετάζουν τις συνθήκες κατά τις οποίες επήλθε ο θάνατος.

Γι’ αυτό άλλωστε είχε ζητηθεί η διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών, προκειμένου να διαφανεί αν ο θάνατός του οφείλεται σε παθολογικά ή άλλα αίτια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr, στην διάρκεια του επεισοδίου όπου πρωταγωνιστές ήταν στενά συγγενικά του πρόσωπα ο 59χρονος φέρεται να μπήκε στη μέση για να τους χωρίσει.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγή, μια καρέκλα που εκσφενδονίστηκε εκείνη τη στιγμή τον χτύπησε και ο άνθρωπος κατέρρευσε.

Από την νεκροψία που πραγματοποιήθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών δεν φάνηκε ως αίτιο του θανάτου το χτύπημα, αλλά το έμφραγμα που υπέστη ο 59χρονος εκείνη την ώρα.

Να σημειωθεί πως ο άτυχος άντρας αντιμετώπιζε σημαντικά προβλήματα υγείας το τελευταίο διάστημα.

Ο 59χρονος μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Γαστούνης όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του από τους γιατρούς, ενώ η σύζυγός του 59χρονου μεταφέρθηκε στη νοσηλευτική μονάδα Πύργου για νοσηλεία λόγω του σοκ που υπέστη.

Η Αστυνομία σχημάτισε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί ενδοοικογενειακής βίας σε βάρος τριών ατόμων τα οποία αφέθηκαν ελεύθερα.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Γιατί τα παράθυρα στις σχολικές αίθουσες μπαίνουν αριστερά των μαθητών

Πώς να πάρετε έως 36.000€ για ανακαίνιση με επιδότηση 90%

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Αργοστόλι: Το βαρύ ποινικό παρελθόν του 26χρονου και η κατάθεση για το περιστατικό «αμνησίας»
Αργοστόλι: Το βαρύ ποινικό παρελθόν του 26χρονου και η κατάθεση για το περιστατικό «αμνησίας»
«Ξύπνησα με πλήρη αμνησία» – Η νέα κατάθεση γυναίκας που ανοίγει τον ασκό του Αιόλου για τον θάνατο της 19χρονης Μυρτούς
Αργοστόλι: Το βαρύ ποινικό παρελθόν του 26χρονου και η κατάθεση για το περιστατικό «αμνησίας»
παπαδομαρκάκης
Αποσπάσεις εκπαιδευτικών: Οι ανατροπές του νέου νόμου και οι αλλαγές στο επιμίσθιο
Εγκύκλιος του Γ.Γ. ΥΠΑΙΘΑ Γιάννη Παπαδομαρκάκη ξεκαθαρίζει το τοπίο για τις παρατάσεις και τα έτη υπηρεσίας στο εξωτερικό
Αποσπάσεις εκπαιδευτικών: Οι ανατροπές του νέου νόμου και οι αλλαγές στο επιμίσθιο