ΔΟΕ και ΟΛΜΕ: «Νίκη για 2.500 διωκόμενους εκπαιδευτικούς» οι απαλλακτικές αποφάσεις (Vid)

Κοινωνία 0

Χαλκιδική: Υπάλληλος beach bar έσκασε τα λάστιχα αυτοκινήτου ελεγκτών του ΣΔΟΕ

xeiropedes
Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Oμολόγησε ότι έσκισε τα λάστιχα του οχήματος με αιχμηρό αντικείμενο, κατ’ εντολή του 50χρονου επιχειρηματία, ο οποίος αναζητείται

Στη σύλληψη υπαλλήλου beach bar κατέληξε ο έλεγχος του ΣΔΟΕ στην επιχείρηση, αποχωρώντας το κλιμάκιο διαπίστωσε ότι κάποιος είχε σκάσει τα λάστιχα του αυτοκινήτου τους.

Το μεσημέρι της Κυριακής το τετραμελές κλιμάκιο του ΣΔΟΕ έκανε έφοδο σε beach bar στην Ολυμπιάδα Χαλκιδικής. Κατά τη διάρκεια του ελέγχου διαπιστώθηκαν φορολογικές παραβάσεις και επιβλήθηκαν πρόστιμα στην επιχείρηση.

Όταν αποχώρησαν από την επιχείρηση, οι ελεγκτές διαπίστωσαν ότι κάποιος είχε σκάσει τα λάστιχα του αυτοκινήτου τους. Αμέσως κάλεσαν την αστυνομία και στη συνέχεια συνελήφθη ένας 25χρονος υπάλληλος του beach bar.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, ο συγκεκριμένος φέρεται να ομολόγησε ότι έσκισε τα λάστιχα του οχήματος με αιχμηρό αντικείμενο, κατ’ εντολή του 50χρονου επιχειρηματία, ο οποίος αναζητείται.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Βάσεις Εισαγωγής 2026: Οι 20 σχολές με τα περισσότερα μόρια που τρυπάνε το ταβάνι

Ν. Φαραντούρης: «614 εκατ. ευρώ στα φροντιστήρια» – Καταγγελίες για ενδείξεις καρτέλ στην ιδιωτική εκπαίδευση

Η «πιο δυσάρεστη» λέξη της αγγλικής γλώσσας έχει ελληνική προέλευση

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία