xalkidiki luna park
ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ/INTIME NEWS
Εξελίξεις υπάρχουν στην υπόθεση του θανάτου 19χρονου σε λούνα παρκ στη Χαλκιδική

Παρουσιάζεται αύριο (3/9) στον πταισματοδίκη Χαλκιδικής η Δήμαρχος Κασσάνδρας στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης για τον θανάσιμο τραυματισμό του 19χρονου σε λούνα παρκ στο Πευκοχώρι.

Κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις

Η Αναστασία Χαλκιά κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις στο πλαίσιο της προκαταρκτικής, που αφορά τις ευθύνες των δημοτικών αρχών και υπηρεσιών για τις συνθήκες λειτουργίας και αδειοδότησης του συγκεκριμένου λούνα παρκ.

Επίσης κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις και η αρμόδια αντιδήμαρχος, που ήταν υπεύθυνη για την αδειοδότηση και τον έλεγχο του συγκεκριμένου λούνα παρκ ενώ σήμερα συναντήθηκε με την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Γεωργία Αδειλίνη ο πατέρας του άτυχου 19χρονου και της έθεσε τα ζητήματα της έρευνας γι’ αυτή την υπόθεση.

Επίσης, αναμένεται να προσδιοριστεί η ημερομηνία και η ώρα του τεχνικού ελέγχου, που αιτήθηκε ο πατέρας στο συγκεκριμένο παιχνίδι από εταιρεία, που είναι αρμόδια για πιστοποιήσεις.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

καισιαριανη
Δήμαρχος Καισαριανής: «Τα ντοκουμέντα της εκτέλεσης των 200 δεν πωλούνται»
Παρέμβαση για την απόκτηση των ιστορικών φωτογραφιών από την εκτέλεση στο Σκοπευτήριο την Πρωτομαγιά του 1944
Δήμαρχος Καισαριανής: «Τα ντοκουμέντα της εκτέλεσης των 200 δεν πωλούνται»
viasmos
Νίκαια: «Τα έχουμε χάσει» λέει ο πατέρας 20χρονου που κατηγορείται για βιασμό ανηλίκου
Σοκ στην οικογένεια μετά τις συλλήψεις για σεξουαλική κακοποίηση 17χρονου – Τι υποστηρίζει ο πατέρας του ενός κατηγορούμενου
Νίκαια: «Τα έχουμε χάσει» λέει ο πατέρας 20χρονου που κατηγορείται για βιασμό ανηλίκου
Η Υπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη στη Βουλή
Σ. Ζαχαράκη: «Προσχηματικές οι ανακοινώσεις περί «μονομερούς» Εθνικού Διαλόγου - Η ευθύνη συμμετοχής αναλογεί ίδια σε όλους μας»
«Ο Εθνικός Διάλογος οργανώνεται με θεσμική σοβαρότητα, διαφάνεια και ουσιαστική συμμετοχή όλων»
Σ. Ζαχαράκη: «Προσχηματικές οι ανακοινώσεις περί «μονομερούς» Εθνικού Διαλόγου - Η ευθύνη συμμετοχής αναλογεί ίδια σε όλους μας»