volos psaria
ΚΥΔΩΝΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ/INTIME NEWS
Ανακοίνωση εκδόθηκε για την απαγόρευση κολύμβησης σε πολλές θάλασσες το Βόλου

Το λιμεναρχείο εξέδωσε απόφαση απαγορεύοντας και επίσημα την κολύμβηση σε δεκάδες παραλίες στην ευρύτερη περιοχή του Βόλου.

Η απαγόρευση

Με απόφαση του Κεντρικού Λιμεναρχείου Βόλου απαγορεύεται η κολύμβηση σε ένα μεγάλο παραλιακό μέτωπο που αφορά ανατολικά και δυτικά την ευρύτερη περιοχή της πόλης του Βόλου, λόγω των μεγάλων ποσοτήτων νεκρών ψαριών που εκβράσθηκαν το τελευταίο διάστημα από τη λίμνη Κάρλα στα νερά του Παγασητικού. 

Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου προσδιορίζει την περιοχή από την ακραία παραλία της Αγριάς στα ανατολικά και μέχρι την παραλία του Αγίου Γεωργίου Κυνηγών στα δυτικά, όπου συμπεριλαμβάνονται δεκάδες αστικές και περιαστικές παραλίες και πλαζ του Πολεοδομικού Συγκροτήματος του Βόλου και μεταξύ αυτών ο Άναυρος, οι Πλάκες, ο Ναυτικός Όμιλος, η Ακτή Ξενία, οι Αλυκές, ο Άγιος Στέφανος, η Αμαρυλλίς, η Κριθαριά, ο Μάραθος, οι Αμφάνες όπου και μέχρι πρότινος κυμάτιζαν Γαλάζιες Σημαίες. 

Όπως ανακοινώθηκε και επισήμως η απαγόρευση για κολύμβηση έγινε λόγω του έκτακτου φαινομένου παρουσίας νεκρών ψαριών και η απαγόρευση ισχύει μέχρι την ενημέρωση της Υπηρεσίας από την αρμόδια Διεύθυνση Υδάτων της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας για την εργαστηριακά επιβεβαιωμένη καταλληλόλητα των υδάτων.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Ανακοινώθηκε ο 3ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ με ΝΕΑ ΥΛΗ: Βγήκαν τα πρώτα Τεστ με τις λύσεις τους

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Σημαίες των ΗΠΑ και του Ιράν και στη μέση φωτιά
Σχέδιο Τραμπ για το Ιράν αποκαλύπτει το Reuters – Πλήγματα σε ηγεσία και δυνάμεις ασφαλείας
«Θα χτυπήσει αξιωματούχους – Στόχος η αλλαγή καθεστώτος»: Τι αποκαλύπτει το Reuters για το σχέδιο Τραμπ απέναντι στο Ιράν
Σχέδιο Τραμπ για το Ιράν αποκαλύπτει το Reuters – Πλήγματα σε ηγεσία και δυνάμεις ασφαλείας
φοιτητές
«Σήμα κινδύνου» για τις Φιλοσοφικές Σχολές: Οι φιλόλογοι καταγγέλλουν «υποβάθμιση των ανθρωπιστικών σπουδών»
Σφοδρή αντίδραση της Πανελλήνιας Ένωσης Φιλολόγων για τις διαγραφές φοιτητών των Φιλοσοφικών Σχολών
«Σήμα κινδύνου» για τις Φιλοσοφικές Σχολές: Οι φιλόλογοι καταγγέλλουν «υποβάθμιση των ανθρωπιστικών σπουδών»