pirosvestiki
Οι πυροσβέστες ενημερώθηκαν από τους γείτονες ότι μέσα στο διαμέρισμα διέμενε το ζευγάρι και έδωσαν προτεραιότητα στον εντοπισμό τους

Τραγικό θάνατο βρήκε ζευγάρι μετά από φωτιά σε διαμέρισμα στη Μύρινα της Λήμνου τα μεσάνυχτα του Σαββάτου 31/8.

Οι γείτονες του 60χρονου και της 55χρονης αντιλήφθηκαν φωτιά σε διαμέρισμα δευτέρου ορόφου σε πολυκατοικία και ενημέρωσαν την Πυροσβεστική που μετέβη με 4 οχήματα και 11 πυροσβέστες.

Οι πυροσβέστες ενημερώθηκαν από τους γείτονες ότι μέσα στο διαμέρισμα διέμενε το ζευγάρι και έδωσαν προτεραιότητα στον εντοπισμό τους.

Λίγο αργότερα, το ζευγάρι εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του στην κρεβατοκάμαρα και με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός τους.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το ζευγάρι δεν έφερε εγκαύματα και πιθανόν έχασαν τη ζωή τους από τις αναθυμιάσεις, ενώ σύμφωνα με τα ευρήματα η φωτιά ξεκίνησε από την κουζίνα.

Τα ακριβή αίτια του θανάτου του ζευγαριού θα διαπιστώσει ο ιατροδικαστής ενώ για τα αίτια πρόκλησης της φωτιάς ανέλαβε έρευνα το αρμόδιο τμήμα της πυροσβεστικής.

Οι πυροσβέστες έσβησαν τη φωτιά πριν επεκταθεί στα υπόλοιπα διαμερίσματα ενώ προηγουμένως είχαν απομακρύνει τους ενοίκους από την πολυκατοικία.

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Συναγερμός ΕΦΕΤ: Ανάκληση σε πασίγνωστη φέτας λόγω Λιστέριας

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Βγήκαν οι προκηρύξεις εκπαιδευτικών - Όλα τα κριτήρια

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ζωη
Ζωή Κωνσταντοπούλου και Νότης Μηταράκης σε μετωπική σύγκρουση: «Ο δόκτωρ, του δόκτωρ - South Eastern κι εσείς»
«Στα άκρα» η κόντρα Κωνσταντοπούλου - Μηταράκη στη Βουλή: Ανταλλαγή πυρών για τον ΟΠΕΚΕΠΕ και τα πτυχία
Ζωή Κωνσταντοπούλου και Νότης Μηταράκης σε μετωπική σύγκρουση: «Ο δόκτωρ, του δόκτωρ - South Eastern κι εσείς»
εκπαιδευτικοί
Σφοδρή διαμαρτυρία πολυτέκνων για την απουσία δημογραφικής μέριμνας στις προσλήψεις εκπαιδευτικών
Η Συνομοσπονδία εκφράζει την έντονη δυσαρέσκειά της για το γεγονός ότι η κυβέρνηση συνεχίζει να εφαρμόζει τον «νόμο Γαβρόγλου», αγνοώντας τις...
Σφοδρή διαμαρτυρία πολυτέκνων για την απουσία δημογραφικής μέριμνας στις προσλήψεις εκπαιδευτικών
ryanair.jpg
«Απογειώνεται» από Θεσσαλονίκη η Ryanair – Σκιά στις πτήσεις και στον τουρισμό
Οριστική αποχώρηση από το αεροδρόμιο «Μακεδονία» σχεδιάζει η εταιρεία – Ανησυχία για συνδέσεις, οικονομία και εργαζομένους
«Απογειώνεται» από Θεσσαλονίκη η Ryanair – Σκιά στις πτήσεις και στον τουρισμό