Βιασμός στη Σαλαμίνα
Του έχουν περάσει χειροπέδες 15 φορές συνολικά

Σεσημασμένος αποδεικνύεται πως ήταν ο επίδοξος βιαστής στην Σαλαμίνα ο οποίος προσπάθησε να επιτεθεί σε μια 20χρονη κοπέλα, η οποία σώθηκε όταν τελικά ένας φίλος της εντόπισε το εν εξελίξει περιστατικό.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του «Mega», στις 14 Οκτωβρίου 2023 είχε προσπαθήσει να βιάσει την κοπέλα μέσα σε λεωφορείο, αλλά η ανήλικη κατάφερε να ξεφύγει και ειδοποίησε τους γονείς της, που κατέθεσαν μήνυση.

Ο άνδρας συνελήφθη από τις Αρχές, αλλά στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος, για λόγο που δεν έχει γίνει γνωστός. Σημειώνεται ότι ο επίδοξος βιαστής έχει απασχολήσει πολλές φορές κατά το παρελθόν την αστυνομία. Έχει συλληφθεί συνολικά 15 φορές. Μάλιστα, έχει φυλακιστεί για ναρκωτικά και διαρρήξεις σε σπίτια.

Σαλαμίνα: «Με πλησίασε πριν τρεις εβδομάδες στην παραλία»

Την ίδια ώρα το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star έφερε στο «φως» ακόμα μια καταγγελία νεαρής κοπέλας, η οποία έπεσε θύμα παρενόχλησης από τον 35χρονο.

«Ο ίδιος άντρας με πλησίασε πριν τρεις εβδομάδες στην παραλία της Σαλαμίνας, ζητώντας μου αναπτήρα και ισχυρίζοντας ότι του έκλεψαν το κινητό την προηγούμενη μέρα στην ίδια παραλία. Αφού του είπα όχι και πως δεν έχω σήμα με πλησίασε ξανά ρωτώντας με από πού είμαι και ότι με είδε μόνη και πήρε το θάρρος να έρθει να μου μιλήσει. Κατευθείαν του είπα ότι είμαι με τη μητέρα μου και όχι μόνη μου και απομακρύνθηκε, ζητώντας συγνώμη 10 φορές και σε εμένα και στη μητέρα μου, όταν βγήκε από τη θάλασσα. Το τι μπορεί να έκανε, αν όντως ήμουν μόνη μου, δεν θέλω να το σκεφτώ», περιέγραψε η κοπέλα στο Star.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 18/8

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

thranio
ΕΕΠ: Ανοίγει η πρόσκληση για νέες θέσεις Ψυχολόγων, Νοσηλευτών και Κοινωνικών Λειτουργών
Υπουργική απόφαση καθορίζει διαδικασία επιλογής Ψυχολόγων, Σχολικών Νοσηλευτών και Κοινωνικών Λειτουργών στα Σχολικά Δίκτυα Εκπαίδευσης και...
ΕΕΠ: Ανοίγει η πρόσκληση για νέες θέσεις Ψυχολόγων, Νοσηλευτών και Κοινωνικών Λειτουργών
ΑΣΕΠ 3ΕΑ/2019: Αναμορφωμένοι πίνακες κατάταξης εκπαιδευτικών
Εκπαιδευτικοί: Σοβάδες, κοντέινερ και πλημμυρισμένα προαύλια: Η πραγματικότητα στα σχολεία της Κεφαλονιάς
Εκπαιδευτικοί της Κεφαλονιάς και Ιθάκης καταγγέλλουν την κυβερνητική επίσκεψη ως επικοινωνιακή προπαγάνδα – «Απαιτούνται λύσεις, όχι βιτρίνες»
Εκπαιδευτικοί: Σοβάδες, κοντέινερ και πλημμυρισμένα προαύλια: Η πραγματικότητα στα σχολεία της Κεφαλονιάς
καιρός βροχές
Απότομη πτώση της θερμοκρασίας και τοπικά έντονα φαινόμενα – Η πρόγνωση της ΕΜΥ έως την Πέμπτη
Φθινοπωρινή μεταβολή με βροχές, καταιγίδες και πτώση θερμοκρασίας – Πού θα χτυπήσουν τα φαινόμενα
Απότομη πτώση της θερμοκρασίας και τοπικά έντονα φαινόμενα – Η πρόγνωση της ΕΜΥ έως την Πέμπτη
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ
Γιατί οι Μεγάλες Ελληνικές Επιχειρήσεις καθυστερούν στην υιοθέτηση της Τεχνητής Νοημοσύνης;
​​​​​​​Η χαμηλή ψηφιακή ωριμότητα, η έλλειψη στρατηγικής και ο φόβος της καινοτομίας κρατούν την Ελλάδα πίσω στη νέα τεχνολογική εποχή
Γιατί οι Μεγάλες Ελληνικές Επιχειρήσεις καθυστερούν στην υιοθέτηση της Τεχνητής Νοημοσύνης;