Βιασμός στη Σαλαμίνα
Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Του έχουν περάσει χειροπέδες 15 φορές συνολικά

Σεσημασμένος αποδεικνύεται πως ήταν ο επίδοξος βιαστής στην Σαλαμίνα ο οποίος προσπάθησε να επιτεθεί σε μια 20χρονη κοπέλα, η οποία σώθηκε όταν τελικά ένας φίλος της εντόπισε το εν εξελίξει περιστατικό.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του «Mega», στις 14 Οκτωβρίου 2023 είχε προσπαθήσει να βιάσει την κοπέλα μέσα σε λεωφορείο, αλλά η ανήλικη κατάφερε να ξεφύγει και ειδοποίησε τους γονείς της, που κατέθεσαν μήνυση.

Ο άνδρας συνελήφθη από τις Αρχές, αλλά στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος, για λόγο που δεν έχει γίνει γνωστός. Σημειώνεται ότι ο επίδοξος βιαστής έχει απασχολήσει πολλές φορές κατά το παρελθόν την αστυνομία. Έχει συλληφθεί συνολικά 15 φορές. Μάλιστα, έχει φυλακιστεί για ναρκωτικά και διαρρήξεις σε σπίτια.

Σαλαμίνα: «Με πλησίασε πριν τρεις εβδομάδες στην παραλία»

Την ίδια ώρα το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star έφερε στο «φως» ακόμα μια καταγγελία νεαρής κοπέλας, η οποία έπεσε θύμα παρενόχλησης από τον 35χρονο.

«Ο ίδιος άντρας με πλησίασε πριν τρεις εβδομάδες στην παραλία της Σαλαμίνας, ζητώντας μου αναπτήρα και ισχυρίζοντας ότι του έκλεψαν το κινητό την προηγούμενη μέρα στην ίδια παραλία. Αφού του είπα όχι και πως δεν έχω σήμα με πλησίασε ξανά ρωτώντας με από πού είμαι και ότι με είδε μόνη και πήρε το θάρρος να έρθει να μου μιλήσει. Κατευθείαν του είπα ότι είμαι με τη μητέρα μου και όχι μόνη μου και απομακρύνθηκε, ζητώντας συγνώμη 10 φορές και σε εμένα και στη μητέρα μου, όταν βγήκε από τη θάλασσα. Το τι μπορεί να έκανε, αν όντως ήμουν μόνη μου, δεν θέλω να το σκεφτώ», περιέγραψε η κοπέλα στο Star.

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Τι σημαίνει η λέξη «ακηδία»;

Πανελλήνιες 2026: Θέματα, Λύσεις, Αποτελέσματα και Bάσεις στο google

Κατσαρίδες στο σπίτι: Τα φυτά που «υπόσχονται» φυσική απώθηση

Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ποτισμα
Η σωστή ώρα για να ποτίσετε τον κήπο σας το καλοκαίρι – Τι συμβουλεύουν οι ειδικοί
Το πότισμα δεν εξαρτάται μόνο από την ποσότητα νερού αλλά και από την ώρα της ημέρας, καθώς η ζέστη και η υγρασία επηρεάζουν άμεσα την υγεία των φυτών
Η σωστή ώρα για να ποτίσετε τον κήπο σας το καλοκαίρι – Τι συμβουλεύουν οι ειδικοί
Πόσο θα ζήσουμε: Τα 10 δευτερόλεπτα που δίνουν την απάντηση
Οι 4 ασκήσεις που κρατούν το σώμα δυνατό μετά τα 50 – Τι προτείνει φυσιοθεραπευτής
Η δύναμη, η ισορροπία και η σωστή στάση του σώματος δεν χάνονται με την ηλικία, αρκεί να υπάρχει κίνηση και συνέπεια στην καθημερινότητα.
Οι 4 ασκήσεις που κρατούν το σώμα δυνατό μετά τα 50 – Τι προτείνει φυσιοθεραπευτής
amaksi3.jpg
Αόρατη απειλή: Πόσο γρήγορα οι ατμοσφαιρικοί ρύποι επηρεάζουν εγκέφαλο και πνεύμονες
Νέες επιστημονικές μελέτες δείχνουν ότι ακόμη και μία ώρα έκθεσης σε ρύπανση μπορεί να επηρεάσει τη συγκέντρωση, τη μνήμη και την αναπνευστική...
Αόρατη απειλή: Πόσο γρήγορα οι ατμοσφαιρικοί ρύποι επηρεάζουν εγκέφαλο και πνεύμονες