Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε 14χρονο που πέταξε πέτρες και μπουκάλια σε αστυνομικούς στον αγώνα ΠΑΟΚ – Παναιτωλικός
Η δικογραφία αφορά τα αδικήματα της διατάραξης κοινής ειρήνης, της απόπειρας επικίνδυνης σωματικής βλάβης και παραβάσεις του νόμου περί Αθλητισμού και μη έκδοσης δελτίου ταυτότητας

Ένας 14χρονος συνελήφθη χθες έξω από το γήπεδο της Τούμπας στη Θεσσαλονίκη, διότι πέταξε αντικείμενα σε αστυνομικές δυνάμεις.

Το περιστατικό, σύμφωνα με τη δικογραφία, συνέβη πριν από τον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Παναιτωλικό για το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της Σούπερ Λιγκ, με τον ανήλικο να βρίσκεται σε σημείο προελέγχου ενόψει της εισόδου του στο γήπεδο.

Η δικογραφία αφορά τα αδικήματα της διατάραξης κοινής ειρήνης, της απόπειρας επικίνδυνης σωματικής βλάβης και παραβάσεις του νόμου περί Αθλητισμού και μη έκδοσης δελτίου ταυτότητας.

Για την ίδια υπόθεση συνελήφθη και η 56χρονη μητέρα του για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Απολύθηκε αναπληρωτής με Airbnb στο όνομά του - Γιατί θεωρήθηκε «έμπορος»

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Ανακοινώθηκε επίσημα ο 3ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός ΑΣΕΠ με νέα ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

απθ
ΑΠΘ: Πρόσκληση 2 ερευνητών στην «Μηχανική Μάθηση, Υπολογιστική Όραση»
Είναι επιθυμητό οι υποψήφιοι να διαθέτουν ισχυρό υπόβαθρο στη Μηχανική Μάθηση ή/και την Υπολογιστική Όραση ή/και γνώσεις system administration/devops.
ΑΠΘ: Πρόσκληση 2 ερευνητών στην «Μηχανική Μάθηση, Υπολογιστική Όραση»
Χριστίνα Σούζη
Χριστίνα Σούζη για κακοκαιρία: «Προτιμώ να με βρίζουν γιατί έπεσα έξω, παρά να με βρίζουν για κάποιο ατύχημα»
«Κακοκαιρία που τα έχει όλα. Βροχές, χιόνια, θυελλώδεις ανέμους, κεραυνούς, αστραπές»
Χριστίνα Σούζη για κακοκαιρία: «Προτιμώ να με βρίζουν γιατί έπεσα έξω, παρά να με βρίζουν για κάποιο ατύχημα»