treno
Η 69χρονη πέρασε από σημείο που δεν επιτρέπεται η διέλευση πεζών

Τρένο παρέσυρε και σκότωσε μια 69χρονη λίγα λεπτά μετά τις 2 το μεσημέρι στην περιοχή της Νέας Μαγνησίας στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με το thestival.gr, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες μηχανή αμαξοστοιχίας παρέσυρε την άτυχη γυναίκα στο ύψος των Διαβατών και ο θάνατος της ήταν ακαριαίος.

Στο σημείο μετέβη άμεσα, μηχανή ταχείας επέμβασης του ΕΚΑΒ, με τον διασώστη να διαπιστώνει απλά τον θάνατό της.

Η άτυχη γυναίκα φαίνεται ότι είχε μεταβεί στο σούπερ μάρκετ για ψώνια και επέστρεφε στο σπίτι της. Πέρασε από σημείο που δεν επιτρέπεται η διέλευση πεζών.

Τα αίτια της φονικής παράσυρσης διερευνώνται από την Αστυνομία.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

«Στον αέρα» σχολικές εκδρομές στο εξωτερικό – Αναστάτωση σε μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς

Έως 210 ευρώ κάθε μήνα για το ενοίκιο: Ποιοι το δικαιούνται;

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Jensen Huang (Nvidia)
Jensen Huang (Nvidia): Έτσι θα γίνετε οι κυρίαρχοι της AI πριν βγείτε στην αγορά εργασίας
Ο ισχυρός άνδρας της Nvidia δίνει το απόλυτο manual στους φοιτητές του 2026 – Γιατί το ChatGPT πρέπει να αντιμετωπίζεται σαν «παιδί»
Jensen Huang (Nvidia): Έτσι θα γίνετε οι κυρίαρχοι της AI πριν βγείτε στην αγορά εργασίας