Λούνα παρκ στη Χαλκιδική
Βίδες που λείπουν, σκουριασμένα εξαρτήματα, μεγάλες φθορές, σαπισμένα σίδερα και λαμαρίνες

Δημοσιεύτηκαν εικόνες–ντοκουμέντα από τα παιχνίδια στο λούνα παρκ στη Χαλκιδική, όπου σκοτώθηκε ο 19χρονος Γιάννης.

Οι φωτογραφίες, που δημοσιοποίησε ο ΣΚΑΪ, καταδεικνύουν την πολύ κακή κατάσταση και την ελλιπή συντήρηση των μηχανημάτων και ειδικότερα του παιχνιδιού πάνω στο οποίο βρήκε τραγικό θάνατο ο 19χρονος.

Βίδες που λείπουν, σκουριασμένα εξαρτήματα, μεγάλες φθορές, σαπισμένα σίδερα και λαμαρίνες αποτυπώνουν πως οι κατασκευές στην πραγματικότητα είναι έτοιμες να καταρρεύσουν.

Λούνα πάρκ στη Χαλκιδική
Λούνα πάρκ στη Χαλκιδική
Λούνα πάρκ στη Χαλκιδική
Λούνα πάρκ στη Χαλκιδική

 

Λούνα πάρκ στη Χαλκιδική

«Θα λογοδοτήσουν για το διαμελισμένο κρανίο του παλικαριού μου», ξεσπά ο πατέρας του Γιάννη

«Δεν θα ξεφύγει κανένας και δεν τους φοβάμαι», επανέλαβε αρκετές φορές ο τραγικός πατέρας, Γιώργος Καμπαΐλης, που έχασε τον 19χρονο γιο του σε λούνα παρκ της Χαλκιδικής εξαιτίας των κακοσυντηρημένων παιχνιδιών.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του «MEGA», τόνισε πως οι υπαίτιοι θα λογοδοτήσουν στην οικογένειά του για το κακό που τους προκάλεσαν.

«Δυστυχώς, τα αποτελέσματα όλης αυτής της ανευθυνότητας είχαν την κατάληξη να χάσουμε το παιδί μας. Δεν είναι η κάθε δημοσιότητα, για να κερδίσουμε την κοινή γνώμη ή να προσπαθήσουμε με κάποιο τρόπο να έχουμε συμπαράσταση. Εδώ διαπιστώνονται συγκεκριμένα πράγματα, όχι ελλείψεις και παραλείψεις υπευθύνων. Θεωρούμε ότι υπάρχουν ακόμα κενά, ακόμα και στην ίδια τη δικαιοσύνη», είπε αρχικά ο Γιώργος Καμπαΐλης.

«Δεν πίστευα ποτέ ότι θα συμβεί μία πράξη πλημμεληματική από οποιονδήποτε, είτε είναι δήμαρχος, είτε Περιφερειάρχης, ο υπουργός ο ίδιος, ο χειριστής, που θα καταλήξει σε κακουργηματική πράξη και όλοι αυτοί απλά θα βρίσκονται έξω και έχουν άποψη», συμπλήρωσε αναφερόμενος στο γεγονός ότι ο ιδιοκτήτης του λούνα παρκ και ο χειριστής αφέθηκαν ελεύθεροι χωρίς περιοριστικούς όρους.

«Γνωρίζουμε πολύ καλά από χθες την κατάσταση. Το ξέρουμε ακριβώς ποιος άνθρωπος είναι. Είναι αδιανόητο, δεν μπορούμε να διανοηθούμε τέτοια συμπεριφορά. Άκουσα ότι η δήμαρχος έκανε κάποιες ανακοινώσεις για αλλαγές, ότι απειλείται. Γιατί θα έπρεπε να διαμελιστεί το κεφάλι του παιδιού μου, για να συμβεί αυτό; Αν δεν έχει τα εργαλεία, τον τρόπο, την υποδομή, ας φύγει από αυτή τη θέση. Αν, λοιπόν, όλοι αυτοί ρίχνουν το βάρος στην εκάστοτε κυβέρνηση, στις υποδομές ή σε οποιοδήποτε άλλο κομμάτι, που μπορεί να δημιουργεί πρόβλημα στο έργο τους, ας φύγουν».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Έκτακτο επίδομα 200 ευρώ για το Πάσχα – Μέχρι πότε οι αιτήσεις

VOUCHER ΔΥΠΑ 750 ΕΥΡΩ: Μάθε αν εγκρίθηκες και ξεκίνα πρώτος

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

3xronos aggelos
Διεκόπη η δίκη για τον 3χρονο Άγγελο – Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις για τη φρίκη που βίωσε
Στις 12 Μαΐου η συνέχεια της εκδίκασης – Καθημερινή κακοποίηση, ηρεμιστικά και ένα παιδί που δεν πρόλαβε να μεγαλώσει
Διεκόπη η δίκη για τον 3χρονο Άγγελο – Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις για τη φρίκη που βίωσε
ΑΚινητα
«Θερμόμετρο» ακινήτων: Με πόσα ενοίκια αγοράζεις σπίτι στην Αττική
Γλυφάδα, Πετρούπολη και Δραπετσώνα εμφανίζουν σχεδόν ίδια επενδυτική εικόνα – Τα νέα δεδομένα και οι εκπλήξεις της αγοράς
«Θερμόμετρο» ακινήτων: Με πόσα ενοίκια αγοράζεις σπίτι στην Αττική
peripoliko
Συνελήφθη ο «δράκος» του Πειραιά: Κατηγορείται για απόπειρα βιασμού και σεξουαλικές παρενοχλήσεις
Τα θύματα τον αναγνώρισαν με βεβαιότητα – Η δικογραφία διαβιβάστηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών
Συνελήφθη ο «δράκος» του Πειραιά: Κατηγορείται για απόπειρα βιασμού και σεξουαλικές παρενοχλήσεις
limni.jpg
Σοκ στη Χαλκιδική: Ανθρώπινο κρανίο και οστά ανακαλύφθηκαν σε τεχνητή λίμνη ξενοδοχείου
Σε εξέλιξη οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό της ταυτότητας και των αιτιών θανάτου
Σοκ στη Χαλκιδική: Ανθρώπινο κρανίο και οστά ανακαλύφθηκαν σε τεχνητή λίμνη ξενοδοχείου