Αλεξανδρούπολη: Νεκρός ο 42χρονος που ξυλοκοπήθηκε άγρια από 18χρονο σε κλαμπ
Αλεξανδρούπολη: Πέθανε ο 42χρονος που ξυλοκοπήθηκε άγρια από 18χρονο σε κλαμπ

Κατέληξε ο 42χρονος που νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης και έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού έξω από κλαμπ στις Φέρες το βράδυ της 15ης Αυγούστου.

Ο 42χρονος, πατέρας 4 παιδιών, σύμφωνα με το evros-news.gr, ήταν κλινικά νεκρός και παρέμενε στη ζωή με μηχανική υποστήριξη.

Ο σοβαρός τραυματισμός του προήλθε από το χτύπημα που υπέστη από έναν 18χρονο γνώστη πολεμικών τεχνών, έξω από το κλαμπ κατά τη διάρκεια του άγριου καβγά τους.

Ο 42χρονος έπεσε κάτω με το πίσω μέρος του κεφαλιού και παρά τις νευροχειρουργικές επεμβάσεις που του έγιναν στο Π.Γ.Ν.Αλεξανδρούπολης, οι γιατροί εξ αρχής ήταν απαισιόδοξοι για την πορεία της υγείας του, μια και η κατάσταση του ήταν πολύ κρίσιμη,

Σημειώνεται πως Ανακριτής και Εισαγγελέας αποφάσισαν να μείνει ελεύθερος με περιοριστικούς όρους (εγγυοδοσία 1.000 ευρώ, απαγόρευση εξόδου από την χώρα και παρουσία στο Αστυνομικό Τμήμα Αλεξανδρούπολης όπου και μένει), ο 18χρονος που είχε συλληφθεί ως βασικός κατηγορούμενος για το σοβαρό τραυματισμό αρχικά του αποθανόντα, ο οποίος παραδόθηκε στην Αστυνομία και απολογήθηκε.

Όσο για το πώς ξέσπασε ο καβγάς, ο 42χρονος έσπασε κατά λάθος ένα ποτήρι, το βράδυ του Δεκαπενταύγουστου, αλλά τα γυαλιά τραυμάτισαν ελαφρά στο πόδι μια κοπέλα που έσπευσε να ενημερώσει τον πατέρα της, ο οποίος διασκέδαζε στο ίδιο μαγαζί.

Εκείνος ζήτησε εξηγήσεις από τον 42χρονο και ξέσπασε έντονος καβγάς που συνεχίστηκε έξω από το νυχτερινό κέντρο, με την παρέμβαση του 18χρονου.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ilektriki_kouverta
Ηλεκτρική κουβέρτα: Σημάδια δείχνουν ότι πρέπει να σταματήσετε τη χρήση της
Συχνά, τα σημάδια φθοράς είναι διακριτικά και περνούν απαρατήρητα μέχρι να δημιουργηθεί σοβαρός κίνδυνος.
Ηλεκτρική κουβέρτα: Σημάδια δείχνουν ότι πρέπει να σταματήσετε τη χρήση της
fournos_mikrokimaton
Φούρνος μικροκυμάτων: Eύκολες ιδέες για γρήγορα και λαχταριστά πιάτα
Από ένα θρεπτικό πρωινό μέχρι ένα γλυκό της τελευταίας στιγμής, οι δυνατότητές του είναι περισσότερες απ’ όσες φαντάζεστε.
Φούρνος μικροκυμάτων: Eύκολες ιδέες για γρήγορα και λαχταριστά πιάτα
κουτσουμπας
Δημήτρης Κουτσούμπας: «Ο λαός μπορεί να γίνει αντίπαλο δέος στη βαρβαρότητα»
Ο κ. Κουτσούμπας υπογράμμισε ότι η υπουργός Εργασίας, Νίκη Κεραμέως, και η κυβέρνηση υποκρίνονται και παραπλανούν το κοινό, καθώς το νομοσχέδιο...
Δημήτρης Κουτσούμπας: «Ο λαός μπορεί να γίνει αντίπαλο δέος στη βαρβαρότητα»