Δολοφονία 62χρονης στα Ιωάννινα
INTIME NEWS/ΠΑΠΠΑ ΒΟΥΛΑ
Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Προφυλακίστηκε ο 36χρονος που σκότωσε τη θεία του στα Ιωάννινα – Ανατροπή με το κίνητρο του εγκλήματος

Στις φυλακές Κορυδαλλού αναμένεται να οδηγηθεί ο 36χρονος, ο οποίος ομολόγησε ότι πυροβόλησε και σκότωσε την 62χρονη θεία του στην Περίβλεπτο Ιωαννίνων.

Ο δράστης απολογήθηκε στον Εισαγγελέα και με τη σύμφωνη γνώμη του ανακριτή κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος.

Με βάση τη δικογραφία και όλα τα στοιχεία που υπάρχουν, σύμφωνα με το epiruspost.grέχει αποκλειστεί πλήρως το ενδεχόμενο το κίνητρο του εγκλήματος να ήταν οικονομικό.

Οι λόγοι που όπλισαν το χέρι του 36χρονου είναι προσωπικοί. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο δράστης έδωσε λεπτομέρειες γι’ αυτούς στις ανακριτικές αρχές. Το όπλο (η καραμπίνα) που χρησιμοποιήθηκε, δε, δεν ανήκει στον ίδιο.

Ο συνήγορος του 36χρονου, Βασίλης Γοργόλης, χαρακτήρισε την προσωρινή κράτηση ως μία φυσιολογική εξέλιξη, αφού στον χρόνο που μεσολάβησε από την τέλεση του εγκλήματος και μέχρι τώρα δεν στάθηκε δυνατό να συγκεντρωθούν όλα τα στοιχεία· στοιχεία που θα ενίσχυαν τον ισχυρισμό του 36χρονου ότι βρισκόταν σε κατάσταση εν βρασμώ ψυχής.

«Δεν μπορούμε να πούμε περισσότερα αυτή την ώρα για τα κίνητρα του εγκλήματος»

«Ήταν ένας άνθρωπος φιλήσυχος και κοινωνικός, που δεν απασχόλησε ποτέ τη δικαιοσύνη. Είναι σημαντικό ότι δίπλα του βρίσκονται συγγενείς και φίλοι… Πιστεύω ότι μέχρι τη δίκη θα καταφέρουμε να έχουμε όλα τα στοιχεία, που θα δείχνουν ότι τη στιγμή τέλεσης του εγκλήματος είχε εκλείψει η σκέψη και η λογική» ανέφερε ο κ. Γοργόλης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 36χρονος αυτή τη φορά έδωσε λεπτομέρειες στις ανακριτικές αρχές για τη σχέση που είχε αναπτυχθεί με τη θεία του, όπως και για τους λόγους που τον οδήγησαν στο έγκλημα.

«Έλυσε τη σιωπή του», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Γοργόλης, για να συμπληρώσει ότι προσκομίστηκαν ορισμένα στοιχεία που αποδεικνύουν τους ισχυρισμούς του.

«Δεν είναι οικονομικά τα κίνητρα του εγκλήματος, αλλά δεν μπορούμε να πούμε περισσότερα αυτή τη στιγμή, καθώς οι λόγοι είναι αυστηρά προσωπικοί. Ο πελάτης μου προσκόμισε στοιχεία ότι δεν είχε καμία οικονομική αδυναμία. Οι λόγοι θα αναπτυχθούν στον κατάλληλο χρόνο», υπογράμμισε ο κ. Γοργόλης.

Εξέφρασε, δε, τη βεβαιότητα ότι στη δίκη θα λάμψει όλη η αλήθεια και θα τύχει της ανάλογης αντιμετώπισης.

Τέλος, ξεκαθάρισε ότι το όπλο δεν ήταν δικό του και βρισκόταν σε χώρο που δεν είναι της κυριότητάς του, ενώ δεν θέλησε να δώσει περισσότερα στοιχεία για τον κάτοχο της καραμπίνας.

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Προσλήψεις εκπαιδευτικών – ΟΠΣΥΔ: Τα 6 βήματα για σωστά δικαιολογητικά και φάκελο

Πανελλήνιες 2026: Το έγγραφο «κλειδί» για την είσοδο στα εξεταστικά κέντρα

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ΠΑΝΤΕΙΟ
Πάντειο Πανεπιστήμιο: 22–23 Μαΐου 2026 το διεθνές συνέδριο με επίκεντρο την Κίνα και τη Ρωσία
Πάντειο Πανεπιστήμιο: 22–23 Μαΐου 2026 το διεθνές συνέδριο «Rethinking Area Studies, the Disciplines, and the Policy Sciences for the Twenty-First...
Πάντειο Πανεπιστήμιο: 22–23 Μαΐου 2026 το διεθνές συνέδριο με επίκεντρο την Κίνα και τη Ρωσία
Πανελλαδικές - πανελλήνιες εξετάσεις
«Οι μαθητές του 3ου Πεδίου μπορούν να ανταποκριθούν» – Η απάντηση των Φυσικών για τα νέα δεδομένα στις Πανελλαδικές
Πανελλαδικές εξετάσεις: «Η Φυσική δεν είναι κλειστό πεδίο» – Παρέμβαση της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών
«Οι μαθητές του 3ου Πεδίου μπορούν να ανταποκριθούν» – Η απάντηση των Φυσικών για τα νέα δεδομένα στις Πανελλαδικές