saos_ferries
Η σύλληψή του έγινε με βάση του άρθρο 291 του Ποινικού Κώδικα περί επικίνδυνων παρεμβάσεων στη συγκοινωνία των πλοίων

Εξελίξεις υπάρχουν για το περιστατικό που σημειώθηκε, το βράδυ της Πέμπτης, στο λιμάνι του Γαυρίου, στην Άνδρο, όπου επιβάτες και πλήρωμα του πλοίου “SAONISOS” κινδύνευσαν να πέσουν στη θάλασσα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του NEWS 24/7, τις πρώτες πρωινές ώρες -όταν το πλοίο “έδεσε” στο λιμάνι της Καρύστου- συνελήφθη ο πλοίαρχος.

Η σύλληψή του έγινε με βάση του άρθρο 291 του Ποινικού Κώδικα περί επικίνδυνων παρεμβάσεων στη συγκοινωνία των πλοίων.

Αναμένεται, δε, σχετική ανακοίνωση από το Λιμενικό Σώμα.

Υπενθυμίζεται πως αργά το βράδυ της Πέμπτης αναρτήθηκε στο TikTok ένα πραγματικά σοκαριστικό βίντεο από το λιμάνι της Άνδρου στο Γαύριο.

Σε αυτό αποτυπώνονται οι αγωνιώδεις προσπάθειες επιβατών και πληρώματος να επιβιβαστούν, ενώ το πλοίο λόγω κακών καιρικών συνθηκών αναχωρεί εσπευσμένα.

Όπως διακρίνεται, επιβάτες και μέλη του πληρώματος προσπαθούν να βοηθήσουν έναν οδηγό ΙΧ αυτοκινήτου να εισέλθει εντός του πλοίου, την ώρα που ο καπετάνιος αποφασίζει ξαφνικά να σηκώσει τη μπουκαπόρτα.

Αποτέλεσμα είναι το αυτοκίνητο να βρεθεί στο χείλος της προβλήτας, ενώ αρκετά μέλη του πληρώματος διακρίνονται να πηδούν, στην κυριολεξία την τελευταία στιγμή, εντός του πλοίου, διακινδυνεύοντας τις ζωές τους.

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Συναγερμός ΕΦΕΤ: Ανάκληση σε πασίγνωστη φέτας λόγω Λιστέριας

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Βγήκαν οι προκηρύξεις εκπαιδευτικών - Όλα τα κριτήρια

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

26ο Νηπιαγωγείο Περιστερίου
Περιστέρι: «Πετούν» παιδιά εκτός σχολείου λόγω συγχωνεύσεων στο 26ο Νηπιαγωγείο
Αδιέξοδο για δεκάδες οικογένειες στο 26ο Νηπιαγωγείο καθώς τα «25άρια» τμήματα μπλοκάρουν τις εγγραφές
Περιστέρι: «Πετούν» παιδιά εκτός σχολείου λόγω συγχωνεύσεων στο 26ο Νηπιαγωγείο
Σοφία Πουλοπούλου, Αναπληρώτρια Γραμματέας Ειδικής Αγωγής Τομέα Παιδείας ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής
Το δημόσιο σχολείο δεν χτίζεται με αποσπασματικές ανακαινίσεις
Η δημόσια Παιδεία χρειάζεται κάτι πολύ πιο σοβαρό από αποσπασματικές εργολαβίες. Χρειάζεται ουσιαστική τεχνική, παιδαγωγική και λειτουργική αποτύπωση...
Το δημόσιο σχολείο δεν χτίζεται με αποσπασματικές ανακαινίσεις