saos_ferries
Η σύλληψή του έγινε με βάση του άρθρο 291 του Ποινικού Κώδικα περί επικίνδυνων παρεμβάσεων στη συγκοινωνία των πλοίων

Εξελίξεις υπάρχουν για το περιστατικό που σημειώθηκε, το βράδυ της Πέμπτης, στο λιμάνι του Γαυρίου, στην Άνδρο, όπου επιβάτες και πλήρωμα του πλοίου “SAONISOS” κινδύνευσαν να πέσουν στη θάλασσα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του NEWS 24/7, τις πρώτες πρωινές ώρες -όταν το πλοίο “έδεσε” στο λιμάνι της Καρύστου- συνελήφθη ο πλοίαρχος.

Η σύλληψή του έγινε με βάση του άρθρο 291 του Ποινικού Κώδικα περί επικίνδυνων παρεμβάσεων στη συγκοινωνία των πλοίων.

Αναμένεται, δε, σχετική ανακοίνωση από το Λιμενικό Σώμα.

Υπενθυμίζεται πως αργά το βράδυ της Πέμπτης αναρτήθηκε στο TikTok ένα πραγματικά σοκαριστικό βίντεο από το λιμάνι της Άνδρου στο Γαύριο.

Σε αυτό αποτυπώνονται οι αγωνιώδεις προσπάθειες επιβατών και πληρώματος να επιβιβαστούν, ενώ το πλοίο λόγω κακών καιρικών συνθηκών αναχωρεί εσπευσμένα.

Όπως διακρίνεται, επιβάτες και μέλη του πληρώματος προσπαθούν να βοηθήσουν έναν οδηγό ΙΧ αυτοκινήτου να εισέλθει εντός του πλοίου, την ώρα που ο καπετάνιος αποφασίζει ξαφνικά να σηκώσει τη μπουκαπόρτα.

Αποτέλεσμα είναι το αυτοκίνητο να βρεθεί στο χείλος της προβλήτας, ενώ αρκετά μέλη του πληρώματος διακρίνονται να πηδούν, στην κυριολεξία την τελευταία στιγμή, εντός του πλοίου, διακινδυνεύοντας τις ζωές τους.

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Αποκάλυψη alfavita.gr: Τροχαίο σοκ με ΚΤΕΛ γεμάτο φοιτητές - «Αποκοιμήθηκε ο οδηγός»

Μόνιμοι διορισμοί εκπαιδευτικών 2026: Τις επόμενες εβδομάδες η ανακοίνωση - Πώς διαμορφώνεται ο αριθμός

Αλλαγές κορυφής στην εκπαίδευση της Αττικής: Χηρεύουν 3 θέσεις "κλειδιά"

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

sxoli-monimon-ipaksiomatikon-aeroporias
Καταγγελία εκπαιδευτικών για «μπλόκο» των αποφοίτων ΕΠΑΛ στις Σχολές Αξιωματικών το 2027
Στα «κάγκελα» οι εκπαιδευτικοί των ΕΠΑΛ – Ζητούν άμεση ανακατανομή των ποσοστών εισαγωγής
Καταγγελία εκπαιδευτικών για «μπλόκο» των αποφοίτων ΕΠΑΛ στις Σχολές Αξιωματικών το 2027
πανελλαδικες
Πανελλαδικές 2026: Με επιτυχία η προσομοίωση στα Μαθηματικά σε Δυτική Μακεδονία, Πέλλα και Κυκλάδες
Γραπτή δοκιμασία προσομοίωσης Μαθηματικών Γ Τάξης στις Πανελλαδικές εξετάσεις
Πανελλαδικές 2026: Με επιτυχία η προσομοίωση στα Μαθηματικά σε Δυτική Μακεδονία, Πέλλα και Κυκλάδες