astynomia
Είναι χαρακτηριστικό ότι από τη σφοδρότητα της έκρηξης, στο σημείο άνοιξε κρατήρας διαστάσεων 12 x 30 εκατοστών.

Συναγερμός σήμανε σε ΕΛΑΣ και Πυροσβεστική σήμερα, στις 2:20 ξημερώματα της Παρασκευής, όταν ενημερώθηκαν για έκρηξη που σημειώθηκε σε έκθεση αυτοκινήτων στη Νέα Ερυθραία, στη συμβολή των οδών Θησέως και Τερψιχόρης.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες από την έκρηξη σημειώθηκαν εκτεταμένες υλικές ζημιές στην έκθεση αυτοκινήτων. Είναι χαρακτηριστικό ότι από τη σφοδρότητα της έκρηξης, στο σημείο άνοιξε κρατήρας διαστάσεων 12 x 30 εκατοστών.

Μαρτυρίες που επικαλείται ο ΣΚΑΪ κάνουν λόγο για μια μηχανή με δύο επιβαίνοντες που πέρασε μπροστά από την έκθεση αυτοκινήτων λίγο πριν την έκρηξη.

Στη λεωφόρο Θησέως βρέθηκαν στελέχη του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών για να συλλέξουν στοιχεία για την έκρηξη.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Στην τάξη υποχρεωτικά από 6 έως 17 Ιουλίου 135.000 εκπαιδευτικοί

Από 1η Σεπτεμβρίου τα μαθήματα – Στις 27 Αυγούστου να επιστρέφουν οι εκπαιδευτικοί

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

θρανία
Σχολεία που καταρρέουν ή σχολεία που εμπνέουν; Παρέμβαση για τις υποδομές στην εκπαίδευση
Το Αυτόνομο Δίκτυο Εκπαιδευτικών Π.Ε. αναδεικνύει τα σοβαρά κτιριακά προβλήματα και ζητά ένα ολοκληρωμένο σχέδιο για σύγχρονα και ασφαλή σχολεία
Σχολεία που καταρρέουν ή σχολεία που εμπνέουν; Παρέμβαση για τις υποδομές στην εκπαίδευση