astynomia
Είναι χαρακτηριστικό ότι από τη σφοδρότητα της έκρηξης, στο σημείο άνοιξε κρατήρας διαστάσεων 12 x 30 εκατοστών.

Συναγερμός σήμανε σε ΕΛΑΣ και Πυροσβεστική σήμερα, στις 2:20 ξημερώματα της Παρασκευής, όταν ενημερώθηκαν για έκρηξη που σημειώθηκε σε έκθεση αυτοκινήτων στη Νέα Ερυθραία, στη συμβολή των οδών Θησέως και Τερψιχόρης.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες από την έκρηξη σημειώθηκαν εκτεταμένες υλικές ζημιές στην έκθεση αυτοκινήτων. Είναι χαρακτηριστικό ότι από τη σφοδρότητα της έκρηξης, στο σημείο άνοιξε κρατήρας διαστάσεων 12 x 30 εκατοστών.

Μαρτυρίες που επικαλείται ο ΣΚΑΪ κάνουν λόγο για μια μηχανή με δύο επιβαίνοντες που πέρασε μπροστά από την έκθεση αυτοκινήτων λίγο πριν την έκρηξη.

Στη λεωφόρο Θησέως βρέθηκαν στελέχη του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών για να συλλέξουν στοιχεία για την έκρηξη.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Γιατί τα παράθυρα στις σχολικές αίθουσες μπαίνουν αριστερά των μαθητών

Πώς να πάρετε έως 36.000€ για ανακαίνιση με επιδότηση 90%

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Βιβλίο
«Πολλαπλό Βιβλίο»: Η μεγάλη είσοδος των Εκδόσεων Λυσάρι στη νέα εποχή της εκπαίδευσης
Σχολικά βιβλία αλλάζουν εποχή: 12 εγχειρίδια και 3.500 ψηφιακά εργαλεία από τις Εκδόσεις Λυσάρι
«Πολλαπλό Βιβλίο»: Η μεγάλη είσοδος των Εκδόσεων Λυσάρι στη νέα εποχή της εκπαίδευσης
Πικροδάφνη σε σχολείο
Συναγερμός στα σχολεία για τις πικροδάφνες: Η εγκύκλιος του Υπουργείου Παιδείας
Επικίνδυνη «παγίδα» για τους μαθητές η πικροδάφνη – Τι πρέπει να κάνουν οι σχολικές μονάδες
Συναγερμός στα σχολεία για τις πικροδάφνες: Η εγκύκλιος του Υπουργείου Παιδείας