astynomia
Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Είναι χαρακτηριστικό ότι από τη σφοδρότητα της έκρηξης, στο σημείο άνοιξε κρατήρας διαστάσεων 12 x 30 εκατοστών.

Συναγερμός σήμανε σε ΕΛΑΣ και Πυροσβεστική σήμερα, στις 2:20 ξημερώματα της Παρασκευής, όταν ενημερώθηκαν για έκρηξη που σημειώθηκε σε έκθεση αυτοκινήτων στη Νέα Ερυθραία, στη συμβολή των οδών Θησέως και Τερψιχόρης.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες από την έκρηξη σημειώθηκαν εκτεταμένες υλικές ζημιές στην έκθεση αυτοκινήτων. Είναι χαρακτηριστικό ότι από τη σφοδρότητα της έκρηξης, στο σημείο άνοιξε κρατήρας διαστάσεων 12 x 30 εκατοστών.

Μαρτυρίες που επικαλείται ο ΣΚΑΪ κάνουν λόγο για μια μηχανή με δύο επιβαίνοντες που πέρασε μπροστά από την έκθεση αυτοκινήτων λίγο πριν την έκρηξη.

Στη λεωφόρο Θησέως βρέθηκαν στελέχη του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών για να συλλέξουν στοιχεία για την έκρηξη.

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Πίνακες εκπαιδευτικών: Οι καλύτερες ώρες για την αίτηση στο ΑΣΕΠ

«Δεν αντέχω άλλο»: Τα αθόρυβα σημάδια της εφηβικής απελπισίας με αφορμή το περιστατικό στην Ηλιούπολη

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

πανελλαδικες
Πανελλαδικές 2026: Τα τρία μεγάλα «αγκάθια» που κοστίζουν μονάδες στο μάθημα της Έκθεσης
Η καταγραφή των τριών βασικότερων παραπτώματων αναδεικνύει και τις βέλτιστες πρακτικές για την αποφυγή τους.
Πανελλαδικές 2026: Τα τρία μεγάλα «αγκάθια» που κοστίζουν μονάδες στο μάθημα της Έκθεσης